Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Badanie towarów spożywczych – książka

Wiktor Kubiński   Mariusz Niekurzak   Ewa Kubińska-Jabcoń  

polski

414

Wydawnictwo Naukowe PWN

9788301200473

Produkt fizyczny: Książka

Badanie towarów spożywczych - książka

59,00 zł

Opis

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Ładowanie rekomendacji…

Opinie o produkcie

Ocena: 0 (0 oceniających)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!