Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

kucharstwo, żywność, gastronomia

Liczba pozycji: 1692
  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Żywienie dzieci w szkołach i przedszkolach – książka

    Żywienie dzieci w szkołach i przedszkolach – książka

    Leszek Jaworski  

    1. Zasady funkcjonowania stołówek szkolnych i przedszkolnych. Stołówka szkolna Stołówka w przedszkolu Opłata za posiłki Zwolnienie z ponoszenia opłat 2. Stołówki szkolne jako zakłady żywienia zbiorowego Dozwolony asortyment w sklepikach Pieczywo Pieczywo półcukiernicze i cukiernicze Kanapki Sałatki i surówki Mleko i napoje zastępujące mleko Produkty mleczne Zbożowe produkty śniadaniowe oraz inne...

    Cena: 53,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Alaantkowe BLW – książka

    Alaantkowe BLW – książka

    Joanna Anger   Anna Piszczek  

    Chcesz, aby Twoje dziecko jadło nie tylko chętnie, ale też różnorodnie i zdrowo? Niezależnie od tego, czy masz doświadczenie w gotowaniu, czy dopiero zaczynasz kucharską przygodę, Twoje dziecko może jeść równie smacznie jak tytułowi Ala i Antek, a Ty i reszta rodziny razem z nim. W tej domowej książce kucharskiej znajdziesz: - Przepisy, które możesz zastosować od samego początku rozszerzania diety,...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Idealna sylwetka – książka

    Idealna sylwetka – książka

    Jillian Michaels  

    Żadnych sztuczek czy wyrzeczeń – tylko zadziwiające efekty! - Czy czujesz się zdezorientowany przez niejasne i/lub sprzeczne informacje dotyczące sposobów na utratę zbędnych kilogramów? - Czy próbowałeś popularnych diet, ciągle przekonując się, że są nie tylko nie do wytrzymania, ale też rozczarowują, nie dając oczekiwanych efektów? - Przytłacza cię myśl o niekończących się godzinach w siłowni? - Przeraża...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Deliciously Ella The Plant-Based Cookbook – książka

    Deliciously Ella The Plant-Based Cookbook – książka

    Yellow Kite  

    The Sunday Times number one bestselling cookbook and the fastest selling vegan cookbook of all time. 'She has become the biggest thing in healthy eating' - The Times 100 all-new plant-based recipes - by bestselling author Deliciously Ella. Ella's latest book features the most popular, tried and tested recipes from her supper clubs, pop-ups and deli to show how delicious and abundant plant-based...

    Cena: 101,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kapłony i szczeżuje – książka

    Kapłony i szczeżuje – książka

    Magdalena Kasprzyk-Chevriaux   Jarosław Dumanowski  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : The Little Book of Craft Beer – książka

    The Little Book of Craft Beer – książka

    Melissa Cole  

    It has never been a better time for quality ale and brews. But with more amazing beers available than ever before, it's hard to know which ones to choose. Do you want something sharp or smooth? Citrusy or herby? Light or heavy? In comes The Little Book of Craft Beer, which celebrates over 100 of the world's most innovative and tastiest beers. From classic IPAs bursting with zingy hops to silky-smooth...

    Cena: 41,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Eating – książka

    Eating – książka

    Nigella Lawson  

    In this inspiring, witty and eminently sensible book, Nigella Lawson sets out a manifesto for how to cook (and eat) good food every day with a minimum of fuss. From basic roast chicken and pea risotto to white truffles and Turkish Delight figs, Nigella brings the joy back into the kitchen. Selected from the books How to Eat and Kitchen by Nigella Lawson. VINTAGE MINIS: GREAT MINDS. BIG IDEAS. LITTLE...

    Cena: 15,80 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Wegetarianizm na pół etatu – książka

    Wegetarianizm na pół etatu – książka

    Nicola Graimes  

    Chcesz odżywiać się zdrowo, ale nie umiesz zrezygnować z mięsa i zniechęca cię to, że dieta wegetariańska wymaga długiego „stania przy garach”? Nicola Gaimes doskonale rozumie twoje rozterki. Jeśli kiedykolwiek pomyślałeś, że chciałbyś spróbować diety wegetariańskiej, ale nie możesz odmówić sobie czasem zjedzenia mięsa, ta książka jest właśnie dla ciebie! Dzięki niej: – nauczysz się kilku prostych,...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Niezawodne przepisy na każde przyjęcie – książka

    Niezawodne przepisy na każde przyjęcie – książka

    Vincent Amiel  

    Od tej pory przyjęcia rodzinne i dla znajomych staną się prawdziwą przyjemnością! W tej książce znajdziesz proste przepisy na dania wytrawne oraz słodkie, niezawodne, smaczne i na każdą kieszeń! Od przepisów klasycznych po bardziej oryginalne, od foie gras po buche de noel, ciasto bożonarodzeniowe, którego nie może zabraknąć na święta. Potrzebne składniki są łatwo dostępne, potrawy nie wymagają dużo...

    Cena: 39,98 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Koktajle winne – książka

    Koktajle winne – książka

    Davide Manzoni  

    Ta książka jest skierowana do wielbicieli najszlachetniejszego trunku, jaki nauczył się przygotowywać człowiek. Barman Gianfranco Di Niso otworzy przed nami wspaniały, pełen niespodzianek świat koktajli przygotowywanych na bazie win.

    Cena: 30,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Rewolucja w leczeniu raka – książka

    Rewolucja w leczeniu raka – książka

    Leigh Erin Connealy  

    Rewolucja w leczeniu raka to pierwsza książka, która pokazuje zaskakująco proste i naturalne, a zarazem skuteczne i bezpieczne dla organizmu metody leczenia, które pomogły już tysiącom pacjentów. Ten fenomenalny program terapii i profilaktyki przeciwnowotworowej znanej i cenionej dr Leigh Erin Connealy koncentruje się na diecie ketogenicznej, zachowaniu równowagi kwasowo-zasadowej organizmu, zdrowym...

    Cena: 44,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kuchnia roślinna Smak zdrowia – książka

    Kuchnia roślinna Smak zdrowia – książka

    Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach...

    Cena: 29,99 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Dieta triatlonisty – książka

    Dieta triatlonisty – książka

    Tom Holland  

    Najlepsza pozycja na rynku poruszająca zagadnienia prawidłowego żywienia, które powinien znać każdy kto biega, czy to amatorsko czy zawodowo. Nadszedł dzień startu, do którego przygotowywałeś się miesiącami. Jednak w którymś momencie na trasie wyścigu coś idzie nie tak. Czy to niski poziom energii, czy skurcze, senność czy inny problem fizyczny – istnieje duże prawdopodobieństwo, że u jego źródeł leży...

    Cena: 49,99 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Nie ma przyzwolenia na choroby – książka

    Nie ma przyzwolenia na choroby – książka

    Stefania Korżawska  

    W książce "Nie ma przyzwolenia na choroby" zwracam się do tych, którzy poszukują drogi do zdrowia. Zapraszam do mojego urokliwego świata, który jest gwarancją Tu zaś gwarancję wystawia nie człowiek, ale natura...

    Cena: 16,80 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Smaczne potrawy dla diabetyków – książka

    Smaczne potrawy dla diabetyków – książka

    Jane Frank  

    Autorka, wykwalifikowany dietetyk, zawarła w tej książce wszystko, co potrzebujesz wiedzieć o życiu z cukrzycą i łagodzeniu jej objawów przez zdrowe odżywianie. Cukrzyca jest niestety obecnie powszechnym problemem zdrowotnym. Szacuje się, że liczba osób dotkniętych cukrzycą typu 2. – insulinoniezależną – będzie stale rosła. Na szczęście ten rodzaj cukrzycy można kontrolować jedynie dzięki przestrzeganiu...

    Cena: 29,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Domowe suszenie żywności – książka

    Domowe suszenie żywności – książka

    Phyllis Hobson  

    Suszenie żywności jest ekonomiczne i znacznie prostsze od wekowania i zamrażania, a suszone produkty zachowują wartości odżywcze i doskonały smak. Dzięki tej książce poznasz sposoby suszenia żywności: owoców, warzyw, grzybów, ziaren, mięs i ziół. Dowiesz się, jak suszyć produkty w słońcu, piekarniku bądź w suszarce. Opisano w niej metody obróbki wstępnej niezbędnej do tego, by pokarmy zachowały świeży...

    Cena: 19,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Medycyna naturalna Św.Hildegardy. – książka

    Medycyna naturalna Św.Hildegardy. – książka

    Marek Zaremba  

    Poznaj uzdrawiającą siłę medycyny naturalnej św. Hildegardy! Recepta na zdrowe i szczęśliwe życie Świętej Hildegardy z Bingen jest dziś bardziej aktualna niż kiedykolwiek! Na nowo odkrywamy naturalny styl życia, kulturę stołu, siłę postu i zdrowe gotowanie. Zgłębiamy wiedzę o człowieku, jego duszy i nierozerwalnym związku z przyrodą, w ścisłym połączeniu z Bożą miłością. Jak czerpać energię życiową...

    Cena: 54,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Hazana – książka

    Hazana – książka

    Paola Gavin  

    Hazana to podróż po świecie w poszukiwaniu często zapomnianych, żydowskich smaków. Hazana to zbiór tradycyjnych żydowskich przepisów z całego świata. Znajdują się tu zarówno znane nam potrawy kuchni Europy Środkowo-Wschodniej – jak bliny, kugel czy babka ziemniaczana, jak i całkiem egzotyczne dania kuchni marokańskiej czy hiszpańskiej. Przepisy opatrzone są długim i ciekawym wstępem omawiającym najważniejsze...

    Cena: 59,99 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Słodka Wegan Nerd Moje roślinne desery – książka

    Słodka Wegan Nerd Moje roślinne desery – książka

    Alicja Rokicka  

    Nowa książka Alicji Rokickiej, czyli Wegan Nerd – jednej z najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych polskich blogerek kulinarnych! Tym razem Wegan Nerd proponuje nam… coś słodkiego. Jej fascynująca, oszałamiająca smakami, kolorami i fakturami książka to prawdziwe odkrycie nie tylko dla wegan, lecz także dla wszystkich, którzy pragną żyć zdrowiej, nie chcą krzywdzić zwierząt, a w dodatku uwielbiają...

    Cena: 69,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Dwanaście słodkich miesięcy – książka

    Dwanaście słodkich miesięcy – książka

    Kasia Guzik  

    Przepisy na obłędnie pyszne desery od znanej blogerki! Chcesz zachwycić swoich bliskich ciastami z aksamitnymi kremami albo zostać królową dziecięcych urodzin, przygotowując wyśmienity sernik z popcornem i solonym karmelem? Daj się porwać na 12 miesięcy w świat rozkosznych deserów Kasi Guzik, autorki bloga Gotuję, bo lubię! Kasia Guzik to niekwestionowany autorytet w dziedzinie bajecznych tortów i...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 1692

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA