Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

kucharstwo, żywność, gastronomia

Liczba pozycji: 1675
  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Owoce jagodowe – książka

    Owoce jagodowe – książka

    Stephanie Pedersen  

    Owoce jagodowe – soczyste i pyszne źródło witamin i antyoksydantów! Truskawki, jagody, żurawina, czarny bez, borówki, jeżyny, agrest, porzeczki czy maliny to najłatwiej dostępne, tanie i pyszne superfoods, do których możesz mieć dostęp. To niesamowite, jaka moc drzemie w tych owocach - mogą trwale obniżać ciśnienie, obniżać poziom glukozy i cholesterolu, dodawać energii, wzmacniać żyły i ścianki jelit,...

    Cena: 36,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Muffiny Eufrozyny Czytam sobie – książka

    Muffiny Eufrozyny Czytam sobie – książka

    Justyna Bednarek  

    Eufrozyna zna się na gotowaniu i pieczeniu jak mało kto. Wie, co poprawia humor i jakimi słodkościami najlepiej podzielić się z bliskimi. Podpowie, ile czego odmierzyć i w jakiej kolejności połączyć wszystkie składniki, by powstały pyszne muffiny. A mały czytelnik nie tylko zechce jak najszybciej zabrać się do pieczenia, ale też połknie książkę – stronę po stronie.

    Cena: 12,99 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kiszonki i fermentacje Bestseller w nowej odsłonie – książka

    Kiszonki i fermentacje Bestseller w nowej odsłonie – książka

    Aleksander Baron  

    Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Czy masz ochotę na: Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem? Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci? Kiszone migdały? Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej? A może kiszoną Krwawą Mary? Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami...

    Cena: 69,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Tapas Zakąski z hiszpańską tradycją i temperamentem – książka

    Tapas Zakąski z hiszpańską tradycją i temperamentem – książka

    Tapas - pyszne małe kąski pochodzące z Hiszpanii, gdzie podaje się je do szklaneczki wina, piwa albo sherry - są nie tylko synonimem śródziemnomorskich przyjemności. Pierś kurczaka w sherry, nadziewane sardynki, mięsne kuleczki z daktylami i migdałami, grillowane pieczarki, marynowane szalotki, mauryjskie szaszłyki i wiele innych tapas spełniają wszelkie kulinarne oczekiwania i wnoszą na nasze stoły...

    Cena: 12,50 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Bright Line Eating – książka

    Bright Line Eating – książka

    Susan Peirce Thompson  

    Jeśli uważasz, że epidemia otyłości jest jednym z najpoważniejszych problemów ludzkości, to... masz całkowitą rację. W niektórych grupach społecznych osoby o właściwej wadze stanowią wyraźną mniejszość. Równocześnie nadwaga i otyłość przekładają się na liczne schorzenia i ciała, i ducha. Poczucie, że jest się gorszym, brzydkim i nic nie wartym, jest równie szkodliwe, jak choroby serca, naczyń krwionośnych...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Dziękuję za świńskie oczy – książka

    Dziękuję za świńskie oczy – książka

    Dariusz Gzyra  

    Dziękuję za świńskie oczy to ważny głos w debacie na temat naszego stosunku do innych zwierząt. Autor nie tylko pokazuje, że zwierzęta są niezastąpionym źródłem wiedzy o świecie, w tym o ludziach, ale również jak bardzo potrzebna jest prowegańska polityka rozwoju. Dariusz Gzyra uważa, że w świecie, w którym zło jest wszechobecne, widać wyraźnie, ile jest możliwości czynienia dobra. Weganizm postrzega...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Grill na wiele sposobów – książka

    Grill na wiele sposobów – książka

    Małgorzata Puzio  

    Nasza najnowsza propozycja wydawnicza "Grill na wiele sposobów" rzuca nowe światło na tradycyjne grillowane potrawy. Znajdziecie Państwo tu wiele podpowiedzi jak przyrządzić wyśmienite dania mięsne, w tym karkówki, drób, szaszłyki. Powiew świeżości wprowadzają całkiem nowe przepisy na dania rybne. Wegetarianie również znajdą interesujące przepisy na grillowane owoce i warzywa a nawet grzyby i owoce...

    Cena: 34,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Naturalne odchudzanie – książka

    Naturalne odchudzanie – książka

    Radosław Kożuszek  

    Dowiedz się, jak wykorzystać naturę w walce ze zbędnymi kilogramami. Poznaj odchudzające właściwości kawy, herbaty, garcynii kambodżańskiej, yerba mate, ostrych przypraw, warzyw i innych produktów.

    Cena: 3,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kuchnia bez pszenicy 150 przepisów które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć – książka

    Kuchnia bez pszenicy 150 przepisów które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć – książka

    William Davis  

    Druga po bestsellerowej Diecie bez pszenicy książka doktora Williama Davisa, pogromcy otyłości i chorób związanych ze spożywaniem złych zbóż to książka kucharska zawierająca przepisy na dania bez pszenicy oraz szerokie komentarze na temat życia bez pszenicy, a także sylwetki osób, które odrzuciły pszenicę, schudły i wyzdrowiały. W książce znajduje się 150 inspirujących przepisów, które pomogą w pozbyciu...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Spiżarnia domowe przetwory – książka

    Spiżarnia domowe przetwory – książka

    Jeśli uwielbiasz, kiedy półki w twojej spiżarni są pełne samodzielnie przyrządzonych przetworów, z pewnością będziesz często korzystać z tej książki. Znajdziesz w niej przepisy na rozmaite domowe specjały zamknięte w słoikach i butelkach, które pomogą zamienić zwyczajny posiłek w prawdziwą ucztę. Robienie przetworów zacznij choćby od klasycznych ogórków kiszonych czy konfitury truskawkowej, a potem...

    Cena: 29,99 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Trzyskładnikowe wypieki – książka

    Trzyskładnikowe wypieki – książka

    Sarah Rainey  

    Łatwe i szybkie przepisy na smakołyki, każdy z zaledwie trzech składników 3 to naprawdę magiczna liczba! Ta książka sprawi, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwiejsze, niż kiedykolwiek mogło Ci się wydawać! Znajdziesz w niej ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody. Gwarantujące mnóstwo frajdy i doznań...

    Cena: 39,98 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Paliwo dla życia – książka

    Paliwo dla życia – książka

    Bear Grylls  

    Bear Grylls – autorytet w dziedzinie przetrwania – radzi, jak jeść, by być sprawnym i zdrowym. Racjonalne odżywianie nie musi wiązać się z wyrzeczeniami! Grylls udowadnia, że nawet pizza, ciasta czy burgery mogą być superzdrowe, a przy tym megasmaczne. Ponadto rozprawia się z wieloma mitami żywieniowymi. Paliwo do życia to przepisy gwarantujące świetne samopoczucie, poprawę sylwetki, zwiększenie...

    Cena: 29,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Mocne alkohole w Polsce 2018 – książka

    Mocne alkohole w Polsce 2018 – książka

    Łukasz Gołębiewski  

    Mocne alkohole w Polsce 2018 to rynkowy przewodnik, pierwsza tego typu publikacja w naszym kraju. Opisano w niej wszystkich producentów i najważniejszych dystrybutorów mocnych alkoholi, a także sylwetki ludzi z branży.

    Cena: 80,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Uzdrowienie po udarze – książka

    Uzdrowienie po udarze – książka

    Mike Dow  

    Najważniejsze pytania dotyczące udarów Książka zawiera 100 najważniejszych pytań zadawanych przez osoby, które przeżyły udar oraz członków ich rodzin. Każde z nich zostało opatrzone odpowiedziami czołowych lekarzy i terapeutów. Autorzy wyjaśniają kompleksowo, a przy tym zrozumiale: · co to jest udar i kto jest zagrożony? · jaka jest najlepsza dieta dla osoby, która go przeżyła? · w jaki sposób terapia...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Twój domowy ser – książka

    Twój domowy ser – książka

    Alessandro Valli  

    - Podstawowa metoda przygotowania sera - Sery włoskie i z innych krajów - Nowe receptury, nowe triki i nowe sekrety Przygotowanie posiłków w domu ma same zalety: je się smaczniej, zdrowiej i taniej. Ser nie jest tu wyjątkiem i możecie nauczyć się go przygotowywać w domu małym kosztem, dobrze się przy tym bawiąc. W przeciwieństwie do tego, co można by myśleć, zrobienie sera w domu wcale nie jest trudne...

    Cena: 49,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Jak rozpalić ognisko czyli rzecz o drewnie, podpałce i ogniu – książka

    Jak rozpalić ognisko czyli rzecz o drewnie, podpałce i ogniu – książka

    Sally Coulthard  

    Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień? W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak: • rozpalić piękny, buzujący ogień...

    Cena: 9,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Pyszne chwasty – książka

    Pyszne chwasty – książka

    Małgorzata Dróżdż-Kalemba  

    Zasmakuj w twarożku z kurdybankiem, upiecz wegańskie bułeczki z komosą i skosztuj spaghetti z pączkami mniszka! Dowiedz się, jak przyrządzić nalewkę z kwiatów fiołka, i ugotuj risotto z koniczyny! Pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica nie musza być wrogimi intruzami, lecz mogą stać się składnikiem wyjątkowego dania! Książka zawiera 137 propozycji smacznych dań z roślin, których nie lubimy oglądać...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Prosto z roślin Radosna sztuka celebrowania weganizmu – książka

    Prosto z roślin Radosna sztuka celebrowania weganizmu – książka

    Alicja Radej  

    Odkryj zieloną stronę mocy! Alicja Radej kilka lat temu z całą rodziną przeszła na całkowicie roślinną dietę. Zadecydowały o tym względy etyczne, ale decyzja ta została nagrodzona także zdrowiem i wspaniałym samopoczuciem. Jeśli chcesz wprowadzić w swoje życie weganizm, a nie wiesz jak to zrobić, ta książka jest dla ciebie. Jak zadbać o odpowiednie wartości odżywcze? Jak przygotowywać posiłki z miłością?...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Przepisy na wychodzenie – książka

    Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Przepisy na wychodzenie – książka

    Beata Anna Dąbrowska   Paulina Borkowska  

    Od postu do pełnowartościowego odżywiania - smacznie i prosto! Ta książka to jedyna na rynku pozycja zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej! Znajdziesz w niej: - informacje dotyczące kolejnych etapów wychodzenia z postu – pełny program w jednym miejscu, - 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety, - listę produktów niezbędnych do...

    Cena: 34,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : 5 Ingredients Quick & Easy Food – książka

    5 Ingredients Quick & Easy Food – książka

    Jamie Oliver  

    One of the Guardian's TOP TEN READS for Christmas Featuring ALL the simple and delicious recipes from Jamie's CHANNEL 4 series - Quick and Easy Food . . . and more, in his most straightforward cookbook yet.'Brilliant' The Sunday Times Using five ingredients, cleverly combined, you'll conjure up THE most exciting food . . . a crazy good pork burger topped with stacks of juicy sliced pear, crunchy salad...

    Cena: 110,50 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 1675

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA