Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

kucharstwo, żywność, gastronomia

Liczba pozycji: 1753
  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Jak odchudzić swojego mężczyznę samej tracąc przy tym parę kilogramów – książka

    Jak odchudzić swojego mężczyznę samej tracąc przy tym parę kilogramów – książka

    Magdalena Makarowska  

    Nie od dziś wiadomo, że odchudzają się przede wszystkim kobiety. Jest jednak również wielu panów, którym przydałoby się zrzucić kilka kilo, nie tylko po to, by dobrze wyglądać w obcisłych spodniach, ale i – a nawet przede wszystkim – dla zdrowia. Zresztą panowie na diecie osiągają doskonałe rezultaty, bo są konsekwentni i stosują się do zasad. Za ich sukcesem stoi jednak ktoś jeszcze… W większości...

    Cena: 34,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Choroba refluksowa przełyku Dieta i jadłospisy – książka

    Choroba refluksowa przełyku Dieta i jadłospisy – książka

    Beata Cieślowska   Marcin Majewski  

    Czy wiesz, że 90% osób z chorobą refluksową przełyku, po zmodyfikowaniu diety, przestaje odczuwać dolegliwości? Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę. Książka "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków. - W jedno popołudnie...

    Cena: 34,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Żywy pokarm Twoim kluczem do zdrowia – książka

    Żywy pokarm Twoim kluczem do zdrowia – książka

    Adam Kulpaczyński  

    Niewiele osób może dzisiaj o sobie powiedzieć, że cieszą się dobrym zdrowiem. Do zdrowia trzeba najpierw dojść, a później go utrzymać bez żadnych efektów jo-jo, aby w końcu móc wziąć chociaż część problemów zdrowotnych w swoje ręce. Książkę adresuję do wszystkich, którzy szukają właśnie tej alternatywnej możliwości powrotu do zdrowia. Droga w tym kierunku prowadzi wyłącznie poprzez naturalny i żywy...

    Cena: 29,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Burgery – książka

    Burgery – książka

    Veronique Cauvin  

    Koniec z burgerami jako śmieciowym jedzeniem! Poznaj rozkosze i smaki burgerów przygotowanych w domu! Razem z nami przygotuj przysmaki nie tylko dla łasuchów, ale i dla smakoszy, korzystając z zawartych w tej książce porad dotyczących m.in.: - niezbędnego sprzętu oraz tajników przygotowania pysznych burgerów; - oryginalnych kompozycji produktów i smaków, które dostarczą Ci niezapomnianych przeżyć...

    Cena: 27,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Odnowienie organizmu – książka

    Odnowienie organizmu – książka

    Stefania Korżawska  

    Jeśli choroba zacznie nam dokuczać, należy najpierw organizm oczyścić, a później za pomocą odpowiedniego jedzenia i życiodajnych herbatek ziołowych budować zdrowie, pamiętając, że nasze ciało zaprogramowane jest na ciągłe odnawianie się i jeśli stworzymy mu tylko warunki do odnowienia, program sam bez naszej wiedzy zacznie działać. Nasze zadanie więc w tej wielkiej filozofii życia jest takie, by nie...

    Cena: 8,40 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Dania mączne – książka

    Dania mączne – książka

    - makaron domowy i dania z najróżniejszych rodzajów makaronów - kluski, kopytka, knedle - placki i racuchy - pizze - pierogi, pierożki, uszka - naleśniki - klasyczne i w nowych odsłonach - tarty - omlety

    Cena: 6,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Świeże soki i ich oczyszczająca moc – książka

    Świeże soki i ich oczyszczająca moc – książka

    Steve Meyerowitz  

    Wiele uwagi poświęcamy sprzątaniu naszych domów, czyniąc to raz w tygodniu czy raz w miesiącu, dokonujemy wiosennych i zimowych porządków, grabimy liście, strzyżemy trawniki itp. Ileż energii poświęcamy tym czynnościom! Gdybyście tylko część tej pedanterii skierowali na oczyszczenie naszego wewnętrznego domu. Takie oczyszczenie zapewnia głodówka, zwłaszcza sokowa. Głodówka sokowa w odróżnieniu od...

    Cena: 30,45 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Przysmaki dziwaki tosty – książka

    Przysmaki dziwaki tosty – książka

    Poradnik jak przygotować ciekawe przysmaki dla najmłodszych: kanapki-lew, serce, zając, biedronka, gniazdko i wtyczka.

    Cena: 3,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kuchnia Kryszny Indyjskie potrawy wegetariańskie – książka

    Kuchnia Kryszny Indyjskie potrawy wegetariańskie – książka

    Adiraja Dasa  

    - BARDZO DOBRE PRZEPISY - PROSTE DO WYKONANIA - PRZEJRZYSTY CZYTELNY UKŁAD KSIĄŻKI - DUŻO KOLORWYCH ZDJĘĆ, 270 STRON , SZTYWNA SOLIDNA OPRAWA - PRZEDMOWA NAPISANA PRZEZ CZESŁAWA NIEMENA - OPISY PRZYPRAW

    Cena: 30,45 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 – książka

    Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 – książka

    Anna Kmiołek-Gizara  

    W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego wykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika...

    Cena: 55,40 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Odżywianie według jogi – książka

    Odżywianie według jogi – książka

    Melissa Grabau  

    Twoja droga do harmonijnego życia i zdrowego odżywiania! W poradniku Odżywianie według jogi dr Melissa Grabau ukazuje, że celem jedzenia jest odżywianie zarówno ciała, jak i duszy. Powszechnie wiadomo, że spożywanie świeżych warzyw i owoców jest zbawienne dla organizmu, a mimo to wykorzystanie tej wiedzy do wprowadzenia istotnych zmian w codziennej diecie wciąż sprawia trudności. Rozwiązaniem jest...

    Cena: 36,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Zdrowie zaczyna się w jelicie – książka

    Zdrowie zaczyna się w jelicie – książka

    Droga Pacjentko, Drogi Pacjencie! Dziękujemy za zainteresowanie zagadnieniami zdrowia i profilaktyki. Niniejszy poradnik zawiera ważne informacje medyczne na temat znaczenia tzw. probiotyków, prawidłowej flory jelitowej oraz zdrowego jelita. Warto się dowiedzieć, w jaki sposób jelito: nieustannie wpływa na zdrowie oraz samopoczucie, wzmacnia układ odpornościowy i zapobiega chorobom. Ta mała książeczka...

    Cena: 8,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii – książka

    Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii – książka

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej (KPS). Kompetencje personalne i społeczne (OMZ). Organizacja pracy małych zespołów Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie...

    Cena: 33,80 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii – książka

    Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii – książka

    Anna Derbis   Lidia Linka  

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą...

    Cena: 32,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Zdrowe gotowanie by Ann 200 przepisów – książka

    Zdrowe gotowanie by Ann 200 przepisów – książka

    Anna Lewandowska  

    Jesteś tym, co jesz... Chcesz wyglądać olśniewająco? Chcesz czuć się lekko i wspaniale każdego dnia? Skorzystaj z doświadczenia osoby, która wie jak to osiągnąć. 200 autorskich przepisów Anny Lewandowskiej na pyszne i zdrowe potrawy to prosta droga do sukcesu. Znajdziesz tu zarówno propozycje na codzienne śniadania i obiady, lekkie koktajle i desery, jak i przepisy na specjalne okazje i świąteczne...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Kuchnia polska Receptury mojej babci – książka

    Kuchnia polska Receptury mojej babci – książka

    Ewa Aszkiewicz  

    Ewa Aszkiewicz - królowa kuchni polskiej. Prawie 2 miliony sprzedanych książek tej autorki! Wyjątkowe przepisy ze szczyptą miłości W książce znajdują się sprawdzone receptury na zdrowe, pożywne i pyszne dania. Od wspaniałych zup, przez tradycyjne potrawy z kasz po pieczenie i świąteczne słodkości. Receptury mojej babci pozwolą powrócić do smaków dzieciństwa, przypomnieć sobie beztroskie lata, co sprawi,...

    Cena: 44,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Super Zielone – książka

    Super Zielone – książka

    Sally Obermeder   Maha Obermeder  

    Szczupło, olśniewająco, szybko... Zacznij metamorfozę swojego życia już teraz! Kiedy Sally Obermeder wygrała walkę z rzadką i agresywną postacią raka piersi, zdecydowała się odzyskać kontrolę nad swoim zdrowiem. Poprzez jedną prostą zmianę - przejście na SuperZielony styl życia i picie smoothies, zielonych soków i koktajli w dużych ilościach - straciła ponad 15 kilogramów. Nie tylko odzyskała zdrowie,...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia – książka

    Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia – książka

    Joanna Ewa Kowalska  

    Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikację żywności pod względem wartości odżywczej, trwałości, pochodzenia, jak i zastosowania kulinarnego oraz z zakresu metod utrwalania i znakowania środków spożywczych....

    Cena: 26,00 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Pyszne klimaty – książka

    Pyszne klimaty – książka

    zbiorowe Opracowanie  

    W książce znajdziemy mnóstwo smakowitych, sprawdzonych przepisów – na niemal każdą okazję, łatwiejsze i trudniejsze, dla zupełnych debiutantów i osób, które niejedno w swoim życiu upiekły czy ugotowały, ale czasami po prostu brakuje im inspiracji. 120 pomysłowych przepisów na rewelacyjne zupy, przekąski, sałatki, dania główne i desery. Świetne do przyrządzenia letnią porą, z wykorzystaniem sezonowych...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

  • kucharstwo, żywność, gastronomia : Polska kuchnia regionalna Kuchnia Warszawy i Mazowsza – książka

    Polska kuchnia regionalna Kuchnia Warszawy i Mazowsza – książka

    Na mazowieckich dworach królowała kuchnia staropolska – dziczyzna, ryby, drób, z owocami, orzechami, grzybami, delikatne pierożki ze szlachetnym nadzieniem. Do ulubionych potraw mazowieckiej wsi należą: rejbak, czyli babka ziemniaczana, zupa grzybowa, bigos z jabłkami, pyzy, ciasteczka z miodem – fafernuchy, mazurki. W warszawskich barach i gospodach można było zjeść m.in. sławne flaki po warszawsku,...

    Cena: 19,99 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 1753

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA