Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik – książka

TANIEJ 30 %

Hanna Górska-Warsewicz   Beata Bilska   Beata Sawicka   Agnieszka Tul-Kryszczuk  

polski

216

WSiP

9788302150388

Produkt fizyczny: Książka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik - książka

25,83 zł 36,90 zł

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Ładowanie rekomendacji…

Opinie o produkcie

Ocena: 0 (0 oceniających)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!