Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6 – książka

Iwona Namysław   Lidia Górska  

polski

488

WSiP

9788302152573

Produkt fizyczny: Książka

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6 - książka

49,20 zł

Opis

Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
Ładowanie rekomendacji…

Opinie o produkcie

Ocena: 0 (0 oceniających)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!