Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Kaja Nowakowska

Liczba pozycji: 3
  • Dzikie kiszonki i inne fermentacje – książka

    Dzikie kiszonki i inne fermentacje – książka

    Małgorzata Ruszkowska   Kaja Nowakowska  

    Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie. Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak,...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • Polish yearbook of international law XXXVII/17 – książka

    Polish yearbook of international law XXXVII/17 – książka

    GENERAL ARTICLES • Christian Tomuschat: Individual and Collective Identity: Factual Givens and Their Legal Reflection in International Law. Words in Commemoration of Krzysztof Skubiszewski, doi 10.7420/pyil2017a, pp. 11–34; • Alessandra La Vaccara: Past Conflicts, Present Uncertainty: Legal Answers to the Quest for Information on Missing Persons and Victims of Enforced Disappearance. Three Case Studies...

    Cena: 99,75 zł

    Więcej

  • Dzikie smaki. – książka

    Dzikie smaki. – książka

    Kaja Nowakowska   Małgorzata Ruszkowska  

    Trzeba być szaleńcem, żeby jeść to, co zerwie się na łące lub w lesie? Wcale nie! Wystarczy chęć odkrywania nowych smaków, korzystanie z rad popartych wiedzą i odrobina kulinarnej fantazji. Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak bezpiecznie znaleźć, zbierać i przyrządzić to, co rośnie wokół nas. Wcale nie musisz mieszkać na wsi, żeby zostać zbieraczem dzikich...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA