Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Nieznany

Liczba pozycji: 13
  • Pogoda na życie – e-wydanie – 11/2016

    Wydawany z Radiem Pogoda magazyn adresowany do czytelników lubiących wracać we wspomnieniach do ikon kultury: aktorów, piosenkarzy, kabareciarzy, a także do codzienności lat 50., 60. i 70. XX wieku. „Pogoda na Życie” to sentymentalna podróż w czasie: big beat, rock’n’roll, festiwale w Opolu i Sopocie, sylwetki gwiazd kina i estrady, wywiady, nieznane historie, zapomniane fakty....

    Data publikacji:

    Cena: 2,25 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • Jedz i biegaj Niezwykła podróż do świata ultramaratonów i zdrowego odżywiania – książka

    Jedz i biegaj Niezwykła podróż do świata ultramaratonów i zdrowego odżywiania – książka

    Scott Jurek   Steve Friedman  

    Od niemal dwóch dekad Scott Jurek jest najważniejszą postacią i gwiazdą biegów ultramaratońskich. To niezwykle trudna, ale wciąż zyskująca na znaczeniu dyscyplina sportu. W 1999 roku będąc właściwie nikomu nieznanym biegaczem, Scott Jurek niespodziewanie wysunął się na prowadzenie w Western States Endurance Run – słynnym stumilowym (a więc ponad stusześćdziesięciokilometrowym!) wyścigu szlakiem z czasów...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • Witam w mojej perskiej kuchni – książka

    Witam w mojej perskiej kuchni – książka

    Narges Golrizan-Świątkowska  

    Persja to kilka tysięcy lat historii, Persepolis, poezja Hafeza, zapach szafranu, najlepszy w świecie kawior, owoce granatu, „Baśnie tysiąca i jednej nocy”, jedwabne dywany i oczywiście unikalne jedzenie. Dla większości Europejczyków Iran ciągle pozostaje krajem nieznanym, owianym mgłą tajemnicy.... Autorka, Iranka urodzona na wybrzeżu Morza Kaspijskiego, absolwentka Wydziału Inżynierii Rolnictwa Wyższej...

    Cena: 49,00 zł

    Więcej

  • Zioła na talerzu – książka

    Zioła na talerzu – książka

    Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową, Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdy z gości podzielił...

    Cena: 49,90 zł

    Więcej

  • Odżywianie czyli trzecia medycyna – książka

    Odżywianie czyli trzecia medycyna – książka

    Jean Seignalet  

    Odkryj medycynę XXI wieku To od odżywiania zależy Twoje zdrowie i to ono stanowi skuteczną, a zarazem bezpłatną medycynę naszych czasów. Poznasz metody odżywiania, których skuteczność pokonywania kilkudziesięciu nieuleczalnych chorób została potwierdzona naukowo. Stanowi tym samym nadzieję dla wielu chorych przywracając szansę na całkowite odzyskanie zdrowia. Cenne narzędzie dla lekarzy i naukowców Z...

    Cena: 129,90 zł

    Więcej

  • Między wódką a zakąską – książka

    Między wódką a zakąską – książka

    Aleksander Baron   Łukasz Klesyk  

    TA KSIĄŻKA WZIĘŁA SIĘ Z NIEZGODY. Niezgody z twierdzeniem, że każda wódka smakuje tak samo, że na próżno szukać w niej indywidualnego charakteru. Nieprawda! Każda ma swój aromat, zapach, fakturę. Są wódki ascetyczne, pikantne, słodkie i gładkie jak miód... Autorzy biorą na warsztat kilkadziesiąt gatunków polskich wódek czystych – degustują i dobierają do nich najlepsze potrawy. Testują zaskakujące...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

  • Apetyt Książka kucharska – książka

    Apetyt Książka kucharska – książka

    Anthony Bourdain  

    Anthony Bourdain to człowiek o wielkim apetycie. Niegrzeczny chłopiec kulinariów po ponad dziesięciu latach powraca z kolejną książką kucharską. I robi to w wielkim stylu. W swojej najnowszej książce "Apetyt" skondensował ponad 30 lat gotowania w kuchniach wielu restauracji oraz podróży po świecie. Powstał esencjonalny zbiór ulubionych potraw, które (przynajmniej zdaniem pana Bourdaina) wszyscy powinni...

    Cena: 69,90 zł

    Więcej

  • Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością? – książka

    Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością? – książka

    Mirosław Jarosz   Katarzyna Wolnicka   Małgorzata Ryżko-Skiba   Wioleta Respondek   Ewa Rychlik  

    Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania...

    Cena: 30,00 zł

    Więcej

  • Trawienie EM Rozwiązania – książka

    Trawienie EM Rozwiązania – książka

    Ernst Hammes   Gisela Hoovel  

    Przewód pokarmowy zasiedlony jest przez rozmaite odmiany bakterii, drożdży, grzybów i innych organizmów jednokomórkowych. Jest ich dziesięć razy więcej niż komórek ludzkiego ciała. Dzięki zadziwiającemu procesowi symbiozy umożliwiają prawidłowe funkcjonowanie naszego organizmu i utrzymują go w zdrowiu. A jednak od 200 lat ludzkość toczy zaciętą walkę przeciw mikroorganizmom – jest to walka nie tyle...

    Cena: 29,00 zł

    Więcej

  • Kipi kasza – książka

    Kipi kasza – książka

    Paweł Łukasik   Grzegorz Targosz  

    Odkryj kasze na nowo! Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej - wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie propozycje...

    Cena: 59,90 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 13

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA