Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

żywność

Liczba pozycji: 2071
  • Chemia żywności. Tom 1 – ebook

    red. Zdzisław Sikorski   Hanna Staroszczyk  

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie...

    Data publikacji:

    Cena: 79,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Chemia żywności. Tom 2 – ebook

    red. Zdzisław Sikorski   Hanna Staroszczyk  

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie...

    Data publikacji:

    Cena: 79,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności – ebook

    Praca zbiorowa  

    "Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem rozwoju wielu mikroorganizmów. Dlatego higiena wytwarzania żywności to jeden z najważniejszych elementów produkcji spożywczej. Publikacja omawia zagrożenia chemiczne, mające wpływ na produkty spożywcze z perspektywy mikrobiologii. Są one wynikiem oddziaływania dodatków do żywności, zanieczyszczeń pochodzących...

    Data publikacji:

    Cena: 39,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Uzdrawianie żywnością. Tybetański sposób na choroby cywilizacyjne – ebook

    Florian Uberall   Andrea Uberall  

    Autorzy, opierając się na tybetańskiej nauce o harmonii, obalają najczęstsze mity żywieniowe. Dzięki nim dowiesz się, czemu człowiek nie jest wszystkożerny, a margaryna wcale nie jest lepsza od masła. Zaczniesz rozróżniać typy ludzi według ich potrzeb oraz żywność odpowiednią dla poszczególnych grup. Nauczysz się dbać o jelita i zapewnisz im zdrowie na długie lata. Dowiesz się, dlaczego osoby urodzone...

    Data publikacji:

    Cena: 29,20 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności – ebook

    Samir Dani  

    "Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu logistyki w przemyśle spożywczym. Prezentuje liczne rozwiązania logistyczne i metody zarządzania łańcuchami dostaw w sektorze żywnościowym oraz aktualne trendy obecne w branży. W publikacji zawarto informacje dotyczące: • logistyki dostaw artykułów spożywczych, • przetwórstwa żywności, • zarządzania ryzykiem w łańcuchu dostaw produktów...

    Data publikacji:

    Cena: 47,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Sklep ze zdrową żywnością – ebook

    „Czas na biznes“ to seria mini-poradników dla rozważających założenie własnej działalności w konkretnej branży. Poznaj charakterystykę rynku i konkurencję w sektorze, który najbardziej Cię interesuje. Dowiedz się jakiej kadry potrzebujesz, w co musisz wyposażyć lokal, a co najważniejsze - ile to wszystko kosztuje. W poradniku znajdziesz również rady dotyczące planu marketingowego czy technicznego,...

    Data publikacji:

    Cena: 7,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności – ebook

    Tomasz Domański   Paweł Bryła  

    Wzrost zainteresowania regionalnymi produktami żywnościowymi wynika w dużym stopniu ze zmęczenia konsumentów ofertą produktów masowych. Nowym trendem zachowań nabywców produktów żywnościowych jest poszukiwanie zdrowych produktów o unikatowych atrybutach. Mamy tutaj do czynienia z rosnącą świadomością konsumentów oraz z coraz większą dbałością o zdrowy tryb życia. Współczesny konsument jest także coraz...

    Data publikacji:

    Cena: 19,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności – książka

    Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności – książka

    Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział...

    Cena: 115,00 zł

    Więcej

  • Żywność dla mózgu – książka

    Żywność dla mózgu – książka

    Neal D. Barnard  

    Mózg jest jednym z najważniejszych narządów w organizmie, który wpływa na wszystkie funkcje życiowe. Jeśli odpowiednio o niego zadbasz będziesz mógł cieszyć się sprawnością umysłu, aż do późnego wieku. Gwarantuje Ci to bestsellerowy Autor New York Timesa - dr Neal Barnard. Dzięki jego książce dowiesz się o przełomowym 3-stopniowym planie odżywiania, który ujawnia, jakie produkty żywnościowe usprawnią...

    Cena: 39,30 zł

    Więcej

  • Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiu – książka

    Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiu – książka

    Podstawowe informacje na temat żywienia oraz biologicznych, medycznych i społecznych aspektów ochrony zdrowia. Najnowsza wiedza o produktach żywnościowych, ich przetwarzaniu i funkcjonowaniu na rynku.

    Cena: 49,00 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 2071

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA