Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

gastronomia

Liczba pozycji: 1697
  • Mała gastronomia – ebook

    „Czas na biznes“ to seria mini-poradników dla rozważających założenie własnej działalności w konkretnej branży. Poznaj charakterystykę rynku i konkurencję w sektorze, który najbardziej Cię interesuje. Dowiedz się jakiej kadry potrzebujesz, w co musisz wyposażyć lokal, a co najważniejsze - ile to wszystko kosztuje. W poradniku znajdziesz również rady dotyczące planu marketingowego czy technicznego,...

    Data publikacji:

    Cena: 7,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • Gastronomia Dokumenty BHP – gra

    Gastronomia Dokumenty BHP – gra

    Płyta CD zawiera materiały, które zostały przygotowane specjalnie z myślą o inspektorach i specjalistach ds. bhp oraz osobach, zajmujących się prowadzeniem spraw dotyczących bhp. Płyta zawiera : •40 wzorów dokumentów niezbędnych do prowadzenia dokumentacji bhp w gastronomii, • 6 list kontrolnych, • 5 opracowań merytorycznych dotyczących zagadnień gastronomicznych.

    Cena: 189,00 zł

    Więcej

  • Podstawy gastronomii – książka

    Podstawy gastronomii – książka

    Mariola Milewska   Anna Prączko   Andrzej Stasiak  

    Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona...

    Cena: 64,90 zł

    Więcej

  • Menedżer gastronomii Część 2 – książka

    Menedżer gastronomii Część 2 – książka

    Jan Marek Mołoniewicz  

    Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu...

    Cena: 75,00 zł

    Więcej

  • Menedżer gastronomii Część 1 – książka

    Menedżer gastronomii Część 1 – książka

    Jan Marek Mołoniewicz  

    Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu...

    Cena: 75,00 zł

    Więcej

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 – książka

    Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 – książka

    Anna Kmiołek-Gizara  

    Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna...

    Cena: 44,30 zł

    Więcej

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 – książka

    Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 – książka

    Anna Kmiołek  

    Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb. Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc...

    Cena: 44,30 zł

    Więcej

  • Zbiór zadań z gastronomii – książka

    Zbiór zadań z gastronomii – książka

    Magdalena Kaźmierczak  

    Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę...

    Cena: 31,90 zł

    Więcej

  • Sowiety od kuchni. Mikojan i radziecka gastronomia – ebook

    Irina Głuszczenko  

    Podobno rewolucja to nie proszona kolacja. Irina Głuszczenko pokazuje, że zmiana w tym, co i jak podaje się na kolację, może mieć równie rewolucyjne znaczenie jak zamach stanu. Bo gastronomia też jest polityczna. W Sowietach od kuchni Irina Głuszczenko zabiera czytelników za kulisy radzieckiego imperium. Pokazuje „kuchenny” wymiar bolszewickiej rewolucji – często pomijany, a przy tym najbardziej...

    Cena: 20,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Dam ci to wszystko – ebook

    Dolores Redondo  

    Mroczny kryminał nagrodzony najważniejszą hiszpańską nagrodą literacką Premio Planeta 2016 Najpopularniejsza powieść w Hiszpanii w 2017 roku Kiedy Manuel, wzięty pisarz, dowiaduje się, że jego mąż Álvaro zginął w tragicznym wypadku samochodowym, przeżywa szok. Przybywa do Galicji, gdzie umarł Álvaro, i na miejscu odkrywa, że prokurator odrzucił podejrzenie przestępstwa i zamknął...

    Data publikacji:

    Cena: 29,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 1697

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA