Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

gastronomia

Liczba pozycji: 1818
  • Mała gastronomia – ebook

    „Czas na biznes“ to seria mini-poradników dla rozważających założenie własnej działalności w konkretnej branży. Poznaj charakterystykę rynku i konkurencję w sektorze, który najbardziej Cię interesuje. Dowiedz się jakiej kadry potrzebujesz, w co musisz wyposażyć lokal, a co najważniejsze - ile to wszystko kosztuje. W poradniku znajdziesz również rady dotyczące planu marketingowego czy technicznego,...

    Data publikacji:

    Cena: 7,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik – książka

    Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik – książka

    Agnieszka Kasperek   Marzanna Kondratowicz  

    Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej...

    Cena: 50,40 zł

    Więcej

  • Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 – książka

    Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 – książka

    Hanna Górska-Warsewicz   Beata Sawicka   Teresa Mikulska  

    Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym, tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.

    Cena: 49,20 zł

    Więcej

  • Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6 – książka

    Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6 – książka

    Iwona Namysław   Lidia Górska  

    Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt...

    Cena: 49,20 zł

    Więcej

  • Gastronomia Dokumenty BHP – gra

    Gastronomia Dokumenty BHP – gra

    Płyta CD zawiera materiały, które zostały przygotowane specjalnie z myślą o inspektorach i specjalistach ds. bhp oraz osobach, zajmujących się prowadzeniem spraw dotyczących bhp. Płyta zawiera : •40 wzorów dokumentów niezbędnych do prowadzenia dokumentacji bhp w gastronomii, • 6 list kontrolnych, • 5 opracowań merytorycznych dotyczących zagadnień gastronomicznych.

    Cena: 189,00 zł

    Więcej

  • Podstawy gastronomii – książka

    Podstawy gastronomii – książka

    Mariola Milewska   Anna Prączko   Andrzej Stasiak  

    Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona...

    Cena: 64,90 zł

    Więcej

  • Menedżer gastronomii Część 1 – książka

    Menedżer gastronomii Część 1 – książka

    Jan Marek Mołoniewicz  

    Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu...

    Cena: 75,00 zł

    Więcej

  • Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii – książka

    Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii – książka

    Anna Derbis   Lidia Linka  

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą...

    Cena: 32,00 zł

    Więcej

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 – książka

    Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 – książka

    Anna Kmiołek  

    Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb. Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc...

    Cena: 44,30 zł

    Więcej

  • Menedżer gastronomii Część 2 – książka

    Menedżer gastronomii Część 2 – książka

    Jan Marek Mołoniewicz  

    Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu...

    Cena: 75,00 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 1818

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA