Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

any

Liczba pozycji: 16
  • Crafted Meat – książka

    Crafted Meat – książka

    Hendrik Haase  

    Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts. Crafted Meat documents current developments in today’s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information,...

    Cena: 164,00 zł

    Więcej

  • Wzór na smak – książka

    Wzór na smak – książka

    Grzegorz Łapanowski  

    Grzegorz Łapanowski znany m.in. z warszawskiego Food Lab Studio, z Fundacji Szkoła na Widelcu, z telewizji, od lat gotuje, szkoli kucharzy i pracuje z dzieciakami. I o czym pewnie nie wszyscy wiedzą – notuje w swoim kajecie najlepsze kombinacje składników. To kucharz z pasją, wciąż głodny nowych odkryć. Z jego poszukiwań, badań i eksperymentów zrodził się pomysł na książkę Wzór na smak. To pozycja,...

    Cena: 79,00 zł

    Więcej

  • Szarlotka Lenina i inne sekrety kuchni radzieckiej – książka

    Szarlotka Lenina i inne sekrety kuchni radzieckiej – książka

    von Anya Bremzen  

    W porywających wspomnieniach Anya von Bremzen odtwarza siedem dekad sowieckiego życia przez pryzmat gotowania i jedzenia, rekonstruuje też wzruszającą historię rodzinną, obejmującą trzy pokolenia. Osobista narracja jest osadzona w rzeczywistości historycznej - ukazuje krwawe rekwizycje zboża za Lenina, maniery Stalina przy stole, debaty kuchenne Chruszczowa, katastrofalną w skutkach politykę antyalkoholową...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • Słodko – książka
    Bestseller

    Słodko – książka

    Yotam Ottolenghi   Helen Goh  

    Ponad 110 przepisów na słodko od mistrza Yotama Ottolenghiego. Słodko to zbiór pysznych wypieków, ciast i innych deserów, w których pierwszoplanową rolę grają charakterystyczne dla autora smaki i aromaty: fig, płatków róż, szafranu, kwiatu pomarańczy, anyżu, pistacji, migdałów i kardamonu. Każdy znajdzie tu przysmak dla siebie - proste ciasteczka, które rodzice mogą upiec z dziećmi, a także wykwintne...

    Cena: 69,90 zł

    Więcej

  • 5 Ingredients Quick & Easy Food – książka

    5 Ingredients Quick & Easy Food – książka

    Jamie Oliver  

    One of the Guardian's TOP TEN READS for Christmas Featuring ALL the simple and delicious recipes from Jamie's CHANNEL 4 series - Quick and Easy Food . . . and more, in his most straightforward cookbook yet.'Brilliant' The Sunday Times Using five ingredients, cleverly combined, you'll conjure up THE most exciting food . . . a crazy good pork burger topped with stacks of juicy sliced pear, crunchy salad...

    Cena: 110,50 zł

    Więcej

  • Szafran mięta i kardamon – książka

    Szafran mięta i kardamon – książka

    Samar Khanafer  

    Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za’atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar. Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy – począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania...

    Cena: 69,99 zł

    Więcej

  • Micromastery – książka

    Micromastery – książka

    Robert Twigger  

    Micromastery is the inspiring new way to approach any kind of challenge or skill. With this simple, accessible technique you can get a grip on new subjects quickly, then experiment and grow. Whether it's making a perfect soufflé, painting a door or lighting a fire -- just three of the thirty nine little skills this book will teach you -- you'll find that cultivating micro areas of expertise is life-changing....

    Cena: 47,20 zł

    Więcej

  • Ageless Beauty – książka

    Ageless Beauty – książka

    Clemence Mueffling  

    Your guide to French beauty lets you in on . . . · Essential advice on how to make simple changes to your beauty habits, from the correct way to wash your hair to the vital items no make-up bag should be without. · How to give your skin a healthy glow in just a few simple steps. · Advice for women of all ages, Jeunesse, Plenitude and Maturite, to ensure energy, confidence and happiness. · Which self-tanners...

    Cena: 70,83 zł

    Więcej

  • Wine Folly Magnum Edition – książka

    Wine Folly Magnum Edition – książka

    Madeline Puckette   Justin Hammack  

    Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide. It will take your appreciation and understanding of wine to the next level. Wine Folly introduced a whole new audience to the world of wine, making it easy for complete beginners to understand the fundamentals thanks to their straightforward...

    Cena: 105,00 zł

    Więcej

  • Nopi – książka

    Nopi – książka

    Yotam Ottolenghi   Ramael Scully  

    NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Scully, who brings his distinctive Asian twist to the Ottolenghi kitchen. Whether you’re a regular at the NOPI restaurant and want to know the secret to your favourite dish or are an Ottolenghi fan who wants to try out...

    Cena: 96,60 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 16

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA