Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

evan

Liczba pozycji: 2
  • Żywienie – książka

    Żywienie – książka

    Simon Langley-Evans  

    Nowoczesny podręcznik, w którym w zwięzły sposób przedstawiono najważniejsze aspekty związane z żywieniem człowieka we wszystkich etapach życia. Wiedza w nim zawarta obejmuje problematykę żywienia przedstawioną z perspektywy fizjologa, biologa molekularnego oraz dietetyka. W publikacji przedstawiono wiadomości teoretyczne z zakresu fizjologii i patofizjologii żywienia, podstawowe zalecenia dotyczące...

    Cena: 149,00 zł

    Więcej

  • The Science of Cooking – książka

    The Science of Cooking – książka

    Stuart Farrimond  

    Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques,...

    Cena: 88,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA