Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

farmaceutyczna

Liczba pozycji: 12
  • Ukryta prawda – książka

    Ukryta prawda – książka

    T. Colin Campbell   HOWARD JACOBSON  

    Dr T. Colin Campbell po spektakularnym sukcesie Nowoczesnych zasad odżywiania, w których udowodnił, że dieta oparta na nisko przetworzonych produktach roślinnych jest najzdrowszym sposobem żywienia dla człowieka. W swojej kolejnej książce odpowiada na niezmiernie ważne pytanie: dlaczego większość z nas wciąż nie ma pojęcia o tym, że klucz do dobrego zdrowia i długiego życia trzyma w swoich rękach...

    Cena: 44,90 zł

    Więcej

  • Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu – książka

    Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu – książka

    Henryk Gertig   Juliusz Przysławski  

    Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występowanie i pożądaną wielkość spożycia. Cenne jest uwzględnienie problemu interakcji witamin z lekami. Szczególną uwagę zwrócono na racjonalny sposób odżywiania się...

    Cena: 99,00 zł

    Więcej

  • Mity o cholesterolu – książka

    Mity o cholesterolu – książka

    Walter Hartenbach  

    To książka, którą powinien przeczytać każdy, kto stosuje lekarstwa obniżające poziom cholesterolu we krwi. W poradniku, napisanym przystępnym językiem, profesor Hartenbach rozprawia się z najpoważniejszymi błędami dotyczącymi aplikowania leków obniżających cholesterol oraz dokładnie objaśnia niebagatelne znaczenie cholesterolu oraz jego korzystny wpływ na ludzki organizm. Udowadnia, dlaczego powszechnie...

    Cena: 24,90 zł

    Więcej

  • Gastrobanda – książka

    Gastrobanda – książka

    Jakub Milszewski   Ka Sadkowski  

    „Gastrobanda” to nie jest książka dla początkujących adeptów i restauracyjnych padawanów z ambicjami zdobywania gwiazdek Michelin. To również, a może przede wszystkim, książka dla każdego – nawet dla zwykłego typka, który gotować nie potrafi, zaś jego wiedza kulinarna ogranicza się do tego, że jest mniej więcej świadomy, że w którymś momencie przygotowywania jajecznicy potrzebne są jajka. I z tego...

    Cena: 39,99 zł

    Więcej

  • Szczepienia przegląd ważnych badań – książka

    Szczepienia przegląd ważnych badań – książka

    Neil Z. Miller  

    Wszystko, co musisz wiedzieć o szczepieniach - rzetelna wiedza, potwierdzona badaniami naukowymi. Wielu ludzi szczerze wierzy, że wszystkie szczepionki są bezpieczne, działania niepożądane i odczyny poszczepienne występują rzadko, i nie istnieją żadne wiarygodne badania naukowe, które dowodzą, że szczepionki mogą powodować szkody. Książka „Szczepienia – przegląd ważnych badań” wyciąga na światło dzienne...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • Nie lecz się reklamami leków – książka

    Nie lecz się reklamami leków – książka

    Zbigniew T. Nowak  

    Nie trzeba łykać pigułek przy każdej okazji, by ratować zdrowie i dobre samopoczucie. Niepotrzebna jest również zielarska wiedza tajemna, żeby wyjść z grypy, zahamować kłopoty żołądkowe czy oczyścić organizm po silnym zatruciu. Korzystanie z ogólnodostępnej zdrowej żywności, ziół jako dodatków do diet, czy tak modny ostatnio detoks oczyszczający organizm, nie tylko wydłużą czas naszego życia i poprawią...

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • Chemia żywności Tom 1 – książka

    Chemia żywności Tom 1 – książka

    zbiorowa Praca  

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie 1 opisano: -...

    Cena: 99,00 zł

    Więcej

  • Chemia żywności Tom 2 – książka

    Chemia żywności Tom 2 – książka

    zbiorowa Praca  

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie 2 opisano: -...

    Cena: 99,00 zł

    Więcej

  • Zielone Koktajle Detoks 365 przepisów – książka

    Zielone Koktajle Detoks 365 przepisów – książka

    Książka napisana przez autorkę bloga Zielone Koktajle i bestsellerów „Zielone koktajle. 365 przepisów” oraz „Zielone koktajle dla mam i dla dzieci. 365 przepisów”. Znajdziesz w niej 365 przepisów stanowiących inspirację do oczyszczenia organizmu za pomocą koktajli. Każdy z nich to prawdziwa bomba witaminowa oraz obfitość składników odżywczych, które wspierają naturalne mechanizmy odtruwania i odnowy....

    Cena: 39,90 zł

    Więcej

  • Mit chorób nieuleczalnych i wielki biznes – książka
    Bestseller

    Mit chorób nieuleczalnych i wielki biznes – książka

    NeO  

    "Mit chorób nieuleczalnych i wielki biznes" to pasjonująca lektura, która w stylu właściwym powieściom kryminalnym: - odkrywa przed czytelnikiem świat skorumpowanych polityków i urzędników, którzy globalnym korporacjom farmaceutycznym stworzyli korzystne otoczenie prawne, dzięki któremu mogą one działać w sposób typowy dla mafii – tyle że całkiem legalnie. Na mocy tak spreparowanego prawa całe narody,...

    Cena: 59,00 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 12

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA