Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

wydac

Liczba pozycji: 85
  • Dieta bez mleka i glutenu. Wydanie drugie poprawione – książka

    Dieta bez mleka i glutenu. Wydanie drugie poprawione – książka

    Barbara Kuligowska-Dudek  

    Trądzik, trudna do leczenia nadwaga, bóle głowy, ciągłe katary i zapalenia zatok, reumatyzm, problemy skórne, astma, zespół przewlekłego zmęczenia. Jeżeli niepokoją cię którekolwiek z tych objawów, to warto rozważyć wpływ pokarmów na ich powstawanie. Może okazać się, że twój układ odpornościowy traktuje jako wroga niektóre składniki pokarmowe, doprowadzając w ten sposób do reakcji alergicznych różnego...

    Cena: 35,00 zł

    Więcej

  • Sałatki zimne i ciepłe – książka
    Bestseller

    Sałatki zimne i ciepłe – książka

    Joanna Chruszcz   Marta Kosmala  

    Jest to całkiem nowe wydanie z nowymi przepisami opracowanymi przez doświadczonych specjalistów od sztuki kulinarnej i dietetyki. Razem książka mieści aż 201 przepisów - sprawdzonych w praktyce, zarówno na zimno, jak i na ciepło, wykwintnych, standardowych, oryginalnych, w tym mięsnych, warzywnych, owocowych, deserowych, rybnych, z grzybami i innych. Zapraszamy do degustacji.

    Cena: 8,99 zł

    Więcej

  • Dieta oczyszczająco-odchudzająca według programu Clean &Lean – książka

    Dieta oczyszczająco-odchudzająca według programu Clean &Lean – książka

    James Duigan  

    „Nikt na świecie nie potrafi lepiej niż James doprowadzić kobiecego ciała do idealnej formy” - Elle Macpherson Kiedy trener gwiazd James Duigan po raz pierwszy opublikował książkę Dieta oczyszczająco-odchudzająca według programu Clean & Lean, natychmiast stała się bestsellerem. Niniejsze wydanie, poprawione i uzupełnione przez autora, zawiera: • przepisy na zdrowe i szybkie dania • wskazówki i rady...

    Cena: 44,90 zł

    Więcej

  • Sztuka fermentacji – książka

    Sztuka fermentacji – książka

    Sandor Ellix Katz  

    Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora Ellixa Katza! Gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest...

    Cena: 79,90 zł

    Więcej

  • Jak nie chorować? – książka

    Jak nie chorować? – książka

    Jan Kwaśniewski  

    Książka zawiera prace Jana Kwaśniewskiego napisane w latach 1980-82. Pierwsza część książki to praca pt. "Nie tylko o otyłości". Napisana w 1982 roku i przeznaczona do wydania drukiem stanowiła popularnonaukowe rozwinięcie wcześniejszej pracy o otyłości. Druga część książki to praca naukowa o wpływie diety niskowęglowodanowej na miażdżycę. W trzeciej części zamieszczono korespondencję z lat 1974-94,...

    Cena: 37,17 zł

    Więcej

  • Na każdą porę – książka

    Na każdą porę – książka

    Sophie Dahl  

    "Na każdą porę. Rok w przepisach" Sophie Dahl to 100 apetycznych receptur, ułożonych zgodnie z porami roku, dla osób ceniących zdrowe, domowe, a przy tym pyszne jedzenie. Jednak przepisy to tylko część opowieści: przesycone zapachami potraw wspomnienia i życiowe przemyślenia Sophie sprawiają, że lektura ma mnóstwo uroku, a przy tym jest pełna praktycznych porad. Druga po "Apetycznej pannie Dahl"...

    Cena: 56,99 zł

    Więcej

  • Moja kuchnia polska – książka

    Moja kuchnia polska – książka

    Mateusz Gessler  

    Za sprawą tego wydania pragniemy udowodnić, że równie satysfakcjonujące jak spożywanie jest przyrządzanie posiłków. Daj się przekonać, że polska kuchnia jest niezwykle smaczna i niebanalna. Już dziś pobierz naukę gotowania od samego mistrza i zasmakuj tradycji. Mateusz Gessler z wykształcenia architekt ogrodowy z zamiłowania kucharz i restaurator. Występował w wielu popularnych programach telewizyjnych,...

    Cena: 39,99 zł

    Więcej

  • Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu – książka

    Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu – książka

    W obecnym trzecim już wydaniu uwzględniono wyniki badań naukowych, które przyczyniły się do istotnego wzrostu wiedzy z zakresu nauk przyrodniczych w ostatnich kilkunastu latach, weryfikując i zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w książce Żywienie człowieka a zdrowie publiczne....

    Cena: 69,00 zł

    Więcej

  • Żywienie człowieka Słownik terminologiczny – książka

    Żywienie człowieka Słownik terminologiczny – książka

    Jan Gawęcki   Henryk Gerting  

    Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobowe, w których powstawaniu lub zapobieganiu decydującą rolę odgrywają jakość zdrowotna żywności i sposób żywienia; wybrane zagadnienia związane z fizjologią i biochemią...

    Cena: 39,00 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 85

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA