bazylia
Liczba pozycji: 5
Moja kuchnia pachnąca bazylią – ebook
Tessa Capponi-Borawska
Zastanawiam się, dlaczego pomimo mnogości książek kulinarnych na rynku wydawniczym zgodziłam się na kolejne wydanie mojej książki opublikowanej po raz pierwszy dwadzieścia pięć lat temu? Myślę, że dlatego, że uwielbiam jeść i ogromnie lubię opowiadać rozmaite historie. W „Mojej kuchni pachnącej bazylią” namiętnie snuję opowieści i wspomnienia dotyczące mojej Toskanii, mojego życia i mojego jedzenia....Data dostępności:
Data publikacji:
Emi i Tajny Klub Superdziewczyn. Niezłe ziółka. Tom 12 – ebook
Agnieszka Mielech
Słodkie czy słone? Pasta czy pizza? Pietruszka czy bazylia? Poznajcie nowe pyszne hobby Emi i Tajnego Klubu Superdziewczyn! Przyjaciele biorą udział w szkolnym projekcie związanym z tolerancją i wraz z gotującą drużyną organizują charytatywną kawiarenkę. Tak rozpoczyna się nowa tajna misja, w której stawką jest pomoc dla potrzebujących. Rozgośćcie się w kuchni pełnej aromatów i smaków i wraz z Emi,...Data dostępności:
Data publikacji:
Trup na trzepaku – audiobook
Konstancja Nowicka
Pełna humoru i ciepła opowieść o kobiecej przyjaźni, która stawia czoła wyzwaniom losu. KUDŁATA rzadko rano zdąża na tramwaj. Jej mieszkanie jest zakurzone jak egipski sarkofag, bo dnie i noce spędza na dyżurach w szpitalu. Kocha swoją pracę. Jest oddana pacjentom, psu Cystofiksowi i Obolałemu (temu ostatniemu do czasu). ANTONINA haruje po kilkanaście godzin dziennie w kancelarii prawniczej, ale...Data dostępności:
Data publikacji:
Trup na trzepaku – ebook
Konstancja Nowicka
KUDŁATA rzadko rano zdąża na tramwaj. Jej mieszkanie jest zakurzone jak egipski sarkofag, bo dnie i noce spędza na dyżurach w szpitalu. Kocha swoją pracę. Jest oddana pacjentom, psu Cystofiksowi i Obolałemu (temu ostatniemu do czasu). ANTONINA haruje po kilkanaście godzin dziennie w kancelarii prawniczej, ale tego nie lubi, dlatego rzadko się uśmiecha. Ubiera się w eleganckie garsonki. Jest sztywniarą....Data dostępności:
Data publikacji:
I am reading - Czytam sobie: Pora na pomidora (w zupie) – ebook
Justyna Bednarek
Nikt nie zna się na gotowaniu tak jak Eufrozyna! Doskonale wie, jakich składników użyć, by stworzyć najlepszą pomidorową pod słońcem! Na dodatek chętnie dzieli się swoimi sekretami kuchni z czytelnikami! Potrzebna będzie bazylia, odrobina masła, szczypta pikantnej papryki oraz włoski ser parmezan! Mmmm! Ślinka cieknie na samą myśl! Daj się porwać w niezwykłą kulinarną podroż po najlepszych smakach...Data dostępności:
Data publikacji: