Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

cooking

Liczba pozycji: 32
  • Japanese Cooking – książka
    TANIEJ 7 %

    Japanese Cooking – książka

    Emi Kazuko  

    Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.

    Data dostępności:

    Cena: 92,07 zł 99,00 zł

    Więcej

  • Cooking From Scratch – książka
    TANIEJ 7 %

    Cooking From Scratch – książka

    120 simple and delicious recipes in a cookbook that's chock-full of nutritional information and expert advice from Seattle's popular grocer, PCC Community Markets. Eating healthy, local food prepared from scratch is at the heart of this cookbook from PCC Community Markets. Going strong for sixty-five years, they are respected and appreciated throughout the NW for their commitment to local producers,...

    Data dostępności:

    Cena: 102,25 zł 109,95 zł

    Więcej

  • Polish Cooking – książka
    TANIEJ 7 %

    Polish Cooking – książka

    Izabella Byszewska  

    Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów – no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego – nalewki owocowe i miody pitne....

    Data dostępności:

    Cena: 26,97 zł 29,00 zł

    Więcej

  • New York Times Cooking – książka
    TANIEJ 7 %

    New York Times Cooking – książka

    Sam Sifton  

    You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes. Find inspiration with more than one hundred 'no-recipe recipes' - each gloriously photographed - to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops. Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey,...

    Data dostępności:

    Cena: 92,07 zł 99,00 zł

    Więcej

  • TANIEJ 7 %

    Cooking Simulator - poradnik do gry – ebook

    Marek "Jon" Szaniawski  

    Poniższy poradnik do gry Cooking Simulator przygotuje was odpowiednio na kuchenne przygody i wyzwania czekające na was w rodzimym, jedynym w swoim rodzaju, symulatorze gotowania. Wyjaśni wam istotne mechaniki, pomoże zdobywać achievementy oraz podpowie jak zostać prawdziwym mistrzem kuchni. Grę stworzyło polskie Big Cheese Studio , a wydał równie polski PlayWay S.A . Premiera Cooking Simulatora miała...

    Data dostępności:

    Cena: 7,33 zł 7,88 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
  • Cooking South of the Clouds – książka
    TANIEJ 7 %

    Cooking South of the Clouds – książka

    Georgia Freedman  

    Recipes and Stories from China's Yunnan Province by food and travel writer Georgia Freedman offers a tour of Yunnan's many foods. From the famed Crossing the Bridge Noodles to dishes like spiced chicken grilled in banana leaves, Cooking South of the Clouds will introduce cooks to a side of Chinese cooking still relatively unknown outside of the country itself. China's Yunnan Province is the most geographically,...

    Data dostępności:

    Cena: 119,97 zł 129,00 zł

    Więcej

  • Raz na tydzień – książka
    TANIEJ 7 %

    Raz na tydzień – książka

    Chloe Sucree  

    Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w niestandardowym łączeniu składników kulinarnych, opanowaniu sztuki prażenia i mieszania ziaren, a także miksowania warzyw oraz owoców, Chloé Sucrée, założycielka Being Biotiful, jednego z najpopularniejszych wegetariańskich blogów, udziela inspirujących porad, jak za pomocą tzw. metody batch cooking przygotować zdrowe, proste i bezmięsne posiłki na cały tydzień...

    Data dostępności:

    Cena: 46,49 zł 49,99 zł

    Więcej

  • Vegan in 7 – książka
    TANIEJ 7 %

    Vegan in 7 – książka

    Rita Serano  

    Healthy vegan recipes with 7 ingredients or fewer; can it be true? Yes! Being a vegan can be easy, fun and totally delicious. With more than 20 years' experience in plant-based cooking, Rita Serano shows how cooking vegan doesn't have to be complicated. She offers nourishing and delicious recipes with not a single fake overprocessed vegan burger in sight. Plus, all her recipes are low-fat and free...

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Eggs – książka
    TANIEJ 7 %

    Eggs – książka

    Michel Roux  

    I respect the egg for its genius in all forms of cooking. In my view, it is an undervalued food, invariably overshadowed by expensive, luxury ingredients. So, I have decided that it is time for me to write a book about this most fragile and defenceless of all foods, to bestow the egg with the honour it deserves.

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Jamie Cooks Italy – książka
    TANIEJ 7 %

    Jamie Cooks Italy – książka

    Jamie Oliver  

    Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simple, beautiful and achievable. Jamie's Channel 4 series Jamie Cooks Italy is on every Monday at 8:30pm . . . find all of the recipes and more inside. This wonderful, best-ever collection of recipes, deliver...

    Data dostępności:

    Cena: 107,42 zł 115,50 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 32

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA