Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

klasyka ebook

Liczba pozycji: 2
  • Historia kuchni – książka
    TANIEJ 7 %

    Historia kuchni – książka

    Reay Tannahill  

    Reay Tannahill (1929–2007), szkocka pisarka znana u nas z bestsellerowej Historii seksu, zapoczątkowała „Historią kuchni” badania nad światowymi kulinariami, stanowiące już dziś pełnoprawną dyscyplinę akademicką. Trywialna formuła „człowiek jest tym, co je” nabrała nowego sensu. Okazało się, że żywność i jej przyrządzanie wywierały istotny wpływ na kształt systemów i instytucji społecznych. W niniejszej...

    Data dostępności:

    Cena: 63,24 zł 68,00 zł

    Więcej

  • Złota łyżka 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej – książka
    TANIEJ 7 %

    Złota łyżka 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej – książka

    Giovanni Ballarini  

    Esencja kuchni włoskiej, najlepsze i za razem sprawdzone przepisy teraz w jednej publikacji. Wydawcą książki jest czołowy wydawca włoskich książek kulinarnych - Food Editore. Wszystkie przepisy zamieszczone w tej książce zostały wykonane w ich redakcyjnej kuchni i tam też zrobiono zdjęcia, ilustrując często krok po kroku sposób przygotowania potraw. Ta książka to absolutna klasyka kulinarna wydana...

    Data dostępności:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA