Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

metody oceny

Liczba pozycji: 3
  • Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu – książka
    TANIEJ 5 %

    Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu – książka

    Henryk Gertig   Juliusz Przysławski  

    Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występowanie i pożądaną wielkość spożycia. Cenne jest uwzględnienie problemu interakcji witamin z lekami. Szczególną uwagę zwrócono na racjonalny sposób odżywiania się...

    Cena: 92,77 zł 97,65 zł

    Więcej

  • Niedożywienie związane z chorobą – książka
    TANIEJ 5 %

    Niedożywienie związane z chorobą – książka

    W książce omówiono podstawowe problemy dotyczące niedożywienia związanego z chorobą. Zebrano i omówiono wszystkie dostępne metody oceny odżywienia niezależnie od sytuacji klinicznej. W całej książce dobrze wywarzono proporcje między informacjami ściśle naukowymi a praktycznymi wskazówkami postępowania w konkretnych sytuacjach klinicznych. Część informacji podana została w formie przejrzystych tabel,...

    Cena: 56,05 zł 59,00 zł

    Więcej

  • Dietetyka sportowa – książka
    TANIEJ 5 %

    Dietetyka sportowa – książka

    Dietetyka sportowa to obecnie jedna z najbardziej rozwijających się nauk żywieniowych. Skupia się na badaniu wpływu diety lub określonego sposobu żywienia na kondycję i wytrzymałość osób aktywnych fizycznie. Zajmuje się również opracowaniem i implementacją strategii żywieniowych mających na celu poprawę ogólnego stanu zdrowia, wydolności fizycznej i składu ciała. W książce znajdują się wszystkie niezbędne...

    Cena: 246,05 zł 259,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA