Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

nadzór

Liczba pozycji: 5
  • Nadzór nad wykonywaniem robót budowlanych – książka
    TANIEJ 5 %

    Nadzór nad wykonywaniem robót budowlanych – książka

    Michał Kuliński  

    Nadzór nad wykonywaniem robót budowlanych jest elementem niezbędnym przy realizacji każdej inwestycji. To dzięki niemu możliwa jest stała kontrola budowy. Nadzór pozwala między innymi na wychwycenie w odpowiednim momencie ewentualnych błędów i zakończenie prac w planowanym terminie. Publikacja omawia: obowiązki i zakres odpowiedzialności kierownika budowy, obowiązki i zakres odpowiedzialności inspektora...

    Cena: 38,90 zł 40,95 zł

    Więcej

  • Badania złączy spawanych – książka
    TANIEJ 5 %

    Badania złączy spawanych – książka

    Janusz Czuchryj   Bolesław Kurpisz  

    W książce zebrano i omówiono w sposób wyczerpujący, a jednocześnie zwięzły i przystępny metody badań złączy spawanych stosowane w praktyce przemysłowej i warsztatowej. Książka jest adresowana do osób bezpośrednio zaangażowanych w wykonawstwo połączeń spawanych oraz do sprawujących nadzór nad tym wykonawstwem, a także do osób zajmujących się badaniem i oceną połączeń i konstrukcji spawanych.

    Cena: 56,05 zł 59,00 zł

    Więcej

  • Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka – książka
    TANIEJ 5 %

    Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka – książka

    Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi...

    Cena: 29,45 zł 31,00 zł

    Więcej

  • Mięso i przetwory drobiowe – książka
    TANIEJ 5 %

    Mięso i przetwory drobiowe – książka

    zbiorowa Praca  

    W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z...

    Cena: 75,05 zł 79,00 zł

    Więcej

  • Ochrona danych osobowych w oświacie – książka
    TANIEJ 5 %

    Ochrona danych osobowych w oświacie – książka

    Anna Pielok   Piotr Sojka  

    Celem poradnika jest pomoc we wdrożeniu i utrzymaniu spójnych procedur gwarantujących przetwarzanie danych osobowych w placówkach oświatowych, zgodne z przepisami prawa. Poradnik omawia obowiązki szkół i placówek oświatowych wynikające z RODO oraz wskazuje liczne przykłady i odwołania do przepisów branżowych. Przybliżono w nim takie zagadnienia jak: - administrator, inspektor ochrony danych oraz podmiot...

    Cena: 56,05 zł 59,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA