Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

o sztuce

Liczba pozycji: 5
  • Dzika fermentacja – książka
    TANIEJ 7 %

    Dzika fermentacja – książka

    Sandor Ellix Katz  

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu...

    Data dostępności:

    Cena: 46,41 zł 49,90 zł

    Więcej

  • Sztuka usługiwania – książka
    TANIEJ 7 %

    Sztuka usługiwania – książka

    Aldona Janasik   Dorota Zarczuk  

    Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprze­dażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera. Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami,...

    Data dostępności:

    Cena: 46,50 zł 50,00 zł

    Więcej

  • Między wódką a zakąską – książka
    TANIEJ 7 %

    Między wódką a zakąską – książka

    Aleksander Baron   Łukasz Klesyk  

    TA KSIĄŻKA WZIĘŁA SIĘ Z NIEZGODY. Niezgody z twierdzeniem, że każda wódka smakuje tak samo, że na próżno szukać w niej indywidualnego charakteru. Nieprawda! Każda ma swój aromat, zapach, fakturę. Są wódki ascetyczne, pikantne, słodkie i gładkie jak miód... Autorzy biorą na warsztat kilkadziesiąt gatunków polskich wódek czystych – degustują i dobierają do nich najlepsze potrawy. Testują zaskakujące...

    Data dostępności:

    Cena: 55,71 zł 59,90 zł

    Więcej

  • Pani od obiadów – książka
    TANIEJ 7 %

    Pani od obiadów – książka

    Marta Sztokfisz  

    Poznajcie polską Julię Child! Trzęsła warszawską socjetą końca XIX wieku. Bywała na salonach, nadawała ton dyskusjom i balom. Żadna inna kobieta w Królestwie Polskim nie odniosła takiego sukcesu jak Lucyna Ćwierczakiewiczowa. Fizycznie była przeciwieństwem urodzonej niemal sto lat później Amerykanki. Miała zaledwie półtora metra wzrostu i z dumą nosiła niemałą nadwagę. Za to sposób bycia, niezwykła...

    Data dostępności:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

  • Zapach świeżej kawy – książka
    TANIEJ 7 %

    Zapach świeżej kawy – książka

    Kordian Tarasiewicz  

    Kawa – magiczny napój, nawet Ci, którzy jej nie piją, kochają zapach świeżo parzonej małej czarnej. W Polsce pod koniec XIX wieku kupowano w sklepach surowe ziarno kawy, które później palono na kuchennych patelniach lub w specjalnych blaszanych bębenkach. Pierwszą profesjonalną palarnię kawy pod nazwą „Pluton” założył w 1882 roku w Warszawie Tadeusz Tarasiewicz. W kolejnych latach stopniowo rozwijano...

    Data dostępności:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA