Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

piotra

Liczba pozycji: 4
  • Co nam Gmyz zgotował – książka
    TANIEJ 7 %

    Co nam Gmyz zgotował – książka

    Cezary Gmyz  

    50 przepisów kulinarnych 50 osób ze świata polityki 50 rozmów w kuchni – głównie o polityce Niezwykła książka kucharska, która powstała na podstawie programu telewizyjnego prowadzonego przez Cezarego Gmyza –„Kuchnia polska”. Gmyz zaprosił do swojej kuchni, między innymi: Andrzeja Dudę, Pawła Kukiza, Piotra Jeglińskiego, Johna Godsona, Antoniego Macierewicza, Katarzynę Piekarską, żeby się pokłócić...

    Data dostępności:

    Cena: 37,21 zł 40,01 zł

    Więcej

  • Kapłony i szczeżuje – książka
    TANIEJ 7 %

    Kapłony i szczeżuje – książka

    Magdalena Kasprzyk-Chevriaux   Jarosław Dumanowski  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...

    Data dostępności:

    Cena: 46,41 zł 49,90 zł

    Więcej

  • Gruzińska uczta. – książka
    BestsellerTANIEJ 7 %

    Gruzińska uczta. – książka

    Piotr Apostolidis  

    A gdyby tak któregoś dnia znaleźć się w środku kraju, który kocha wino? Książka Piotra Apostolidisa to niezwykle ciekawa, pełna wiedzy o winie i winiarstwie, chwilami szalona podróż po Gruzji. Unikalna możliwość spojrzenia na nią z perspektywy nie turysty, a mieszkańca. Fascynująca lektura. Już wiem, dokąd chcę pojechać w najbliższe wakacje! Agnieszka Rousseau, dyplomowany enolog, Winnica Wieliczka Gruzińska...

    Data dostępności:

    Cena: 46,41 zł 49,90 zł

    Więcej

  • Kapłony i szczeżuje – książka
    TANIEJ 7 %

    Kapłony i szczeżuje – książka

    Jarosław Dumanowski   Magdalena Kasprzyk-Chevriaux  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był popularnym składnikiem potraw w pierwszej znanej nam polskiej książce kucharskiej, z kolei szczeżuje urozmaicały jadłospis najbiedniejszych. Gdy dzisiejsi szefowie kuchni prześcigają się w wymyślaniu oryginalnych przepisów, śmiało możemy sięgnąć do zapomnianej przeszłości. Bo...

    Data dostępności:

    Cena: 41,76 zł 44,90 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA