Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

przyprawy

Liczba pozycji: 4
  • CENA NEXTO

    Cień Jedwabnego szlaku – ebook

    Colin Thubron  

    Jedwabny Szlak. Już sama nazwa podsuwa wyobraźni romantyczno-awanturnicze obrazy. Droga, którą wędrowali dawni kupcy, wioząc drogie materie i przyprawy, a wraz z nimi wędrowały idee i wynalazki. Trasa wiodąca przez kilkanaście krajów – marzenie chyba każdego podróżnika. A na pewno Colina Thubrona, gdyż Jedwabny Szlak biegnie przez tereny szczególnie mu bliskie: Bliski i Daleki Wschód, Rosję, dawne...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 23,31 zł 25,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Sekret panny Elizy – ebook

    Annabel Abbs  

    Poruszająca opowieść o tym, jak wziąć los w swoje ręce, zmierzyć się z sekretami przeszłości i… odpowiednio doprawić krem cytrynowy Anglia, rok 1835. Do Londynu docierają rzadkie przysmaki, egzotyczne przyprawy i nieznane owoce. Nikt jednak nie wie, jak ich używać. Kiedy wydawca proponuje Elizie Acton napisanie książki kucharskiej zamiast kolejnego tomiku poezji, dziewczyna odmawia. Bankructwo...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 43,11 zł 47,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Na ostrym ogniu – ebook

    Elizabeth Acevedo  

    W świecie Emoni Santiago nie ma rzeczy niemożliwych… jest magia! Emoni Santiago to dziewczyna obdarzona niezwykłym talentem – potrafi przygotować dania, które zachwycają wszystkich smakiem i aromatem, dowodząc, że magia istnieje. Ta wrażliwa czarodziejka kulinarna jednak jest jeszcze licealistką, której trudno pogodzić szkolne obowiązki z wychowywaniem dwuletniej córeczki. Ciągłe podejmowanie decyzji...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 31,41 zł 34,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu – ebook

    Piotr Adamczewski  

    „Kiedy ćwierć wieku temu Piotr Adamczewski zaczął się bawić w pisanie o jedzeniu dla POLITYKI, w której pracował wówczas jako sekretarz redakcji, nie spodziewał się, że to hobby stanie się sensem jego życia i radością dla tysięcy smakoszy. Mało kto tak pięknie i mądrze, inkrustując narrację anegdotami, z miłością, wiedzą i kulturą pisze po polsku o świecie jedzenia i kuchni.” Smacznego czytania!...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,81 zł 29,79 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA