Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

przyprawy

Liczba pozycji: 41
  • TANIEJ 7 %

    Lecznicze przyprawy – ebook

    Andrzej Sarwa  

    Poradnik opisuje 150 przypraw - ich substancje biologiczne czynne, właściwości lecznicze, zastosowanie i przechowywanie. Obszerny wykaz różnych mieszanek ziołowych, mało znane i zapomniane przepisy, informacje o jadalnych chwastach i potrawach z nich sporządzanych to niewątpliwie jeszcze jedna zaleta tej książki.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,44 zł 12,30 zł

    Więcej

    Ocena: 4.7 (7 oceniających) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • PDF
  • TANIEJ 7 %

    Przyprawy, które leczą – ebook

    Karolina Szaciłło   Maciej Szaciłło  

    Ilość przypraw, ziół i korzennych mieszanek na sklepowych półkach rośnie z roku na rok, jednak wiedza na ich temat jest wciąż niewielka. Dowiedz się jak nawet najmniejsza ilość kminu rzymskiego, cynamonu cejlońskiego lub mniej znanej asafetydy może zmienić smak i właściwości zdrowotne jedzenia. Wypróbuj proste przepisy na pyszne dania i naturalne lekarstwa. Odkryj również, które zioła i przyprawy...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Puzzle 1000 Zioła i przyprawy – gra
    TANIEJ 5 %

    Puzzle 1000 Zioła i przyprawy – gra

    Wielkość obrazu po ułożeniu: 67,5 x 44,1 cm. Układanie puzzli to twórcza rozrywka bez względu na wiek. Rozwija spostrzegawczość, uczy wytrwałości i ćwiczy koncentrację. Jest wyzwaniem, z którym można zmagać się w pojedynkę lub w większym gronie. Do ułożenia mamy obrazek przedstawiający różne zioła oraz przyprawy.

    Data dostępności:

    Cena: 56,99 zł 59,99 zł

    Więcej

  • Rodzinne smakołyki – ebook
    TANIEJ 7 %

    Rodzinne smakołyki – ebook

    Anita Zielke   i mama  

    SAŁATKA Z RYŻEM Składniki: Korpusy z kurczaka Porcja ryżu Majonez Przyprawy (sól, pieprz, Delikata) Cebula lub pora Ugotować i wystudzić ryż, ugotować i wystudzić korpusy, potem obrać je z mięsa i wymieszać z resztą składników.

    Data dostępności:

    Cena: 9,39 zł 10,10 zł

    Więcej

    • MOBI
  • Alchemia ziół i przypraw. Uzdrawiaj tym, co masz w kuchni – ebook
    TANIEJ 7 %

    Alchemia ziół i przypraw. Uzdrawiaj tym, co masz w kuchni – ebook

    Rosalee de la Foret  

    Ta książka pokaże Ci, jak korzystać z mocy ziół i przypraw w codziennym życiu za pomocą praktycznych przepisów: naparów i prostych, ale silnych, ziołowych lekarstw, a także śniadań, obiadów, kolacji, a nawet deserów. Odkryjesz tajniki zielarstwa, które wzmocnią i poprawią Twoje zdrowie na resztę życia. Samodzielnie przygotujesz czosnkowy hummus, który wesprze Twój system immunologiczny. Na bóle mięśni...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 65,01 zł 69,90 zł

    Więcej

    • PDF
  • TANIEJ 7 %

    Zdrowa kuchnia sandomierska – ebook

    Artur Bielowski  

    378 przepisów - kuchni regionalnej i nie tylko na: zupy, coś na drugie, sosy, potrawy z ryb, potrawy z grzybów, surówki, sałatki, marynaty, solanki, wędliny, ciasta, ciastka, ciasteczka, potrawy słodkie i desery, przyprawy, nalewki, likiery, piwa, miody, napoje

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 17,67 zł 19,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Kuchnia węgierska – ebook

    O-press  

    Kulinarna sztuka węgierska należy do bardziej znanych i charakterystycznych w Europie. Świat odkrył kuchnię węgierską w 1878 roku, podczas międzynarodowej wystawy w Paryżu, gdzie budapeszteńscy kucharze zaprezentowali prawdziwe sensacje kulinarne. Na szczególną uwagę w tej kuchni zasługują papryka, cebula i czosnek. Na Węgrzech można znaleźć chyba wszystkie odmiany papryki stosowanej w olbrzymiej ilości...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Uprawa warzyw – ebook

    O-press  

    Warzywa to rośliny zielne, które służą człowiekowi za pokarm w postaci naturalnej, bez konieczności technologicznego przerobu, co też stanowi ich ogromną zaletę. Mogą one być spożywane w całości lub tylko częściowo np. nasiona, kwiatostany, owoce, pędy, liście, korzenie. Można je zjadać na surowo, ugotowane, usmażone lub upieczone. Mogą być używane jako podstawowy produkt domowych przetworów, ważny...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących – ebook

    Aleksandra Halarewicz  

    Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy...

    Data dostępności:

    Cena: 15,87 zł 17,06 zł

    Więcej

    • PDF
  • TANIEJ 7 %

    Co Grek usmażył, a Turek ugotował – ebook

    Paulina Maruszewska  

    Znajdziecie tutaj setkę bogato ilustrowanych przepisów z obu stron Morza Egejskiego; dania, które na co dzień goszczą w tureckich i greckich domach takie, dla zwykłych ludzi. Gotowałam je wspólnie z Turczynkami mieszkając tam ponad 6 lat, a potem z Greczynkami i Cypryjkami, kolejne 6. Są sprawdzone, a każde z podanych w tej książce można przyrządzić w polskich warunkach, przyprawy też znajdziecie w każdym...

    Data dostępności:

    Cena: 37,55 zł 40,38 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 41

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA