Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

technologia żywności

Liczba pozycji: 2
  • TANIEJ 7 %

    Opakowania a środowisko – ebook

    Hanna Żakowska  

    Przekonanie, że opakowania wpływają na stan środowiska tylko w ostatnim etapie cyklu życia na szczęście odeszło do lamusa. Obowiązująca obecnie w Europie ogólna strategia postępowania zakłada, że w pierwszej kolejności należy zapobiegać powstawaniu odpadów oraz minimalizować ich ilość. W odniesieniu do metod postępowania z już wytworzonymi odpadami preferowany jest recykling, potem odzysk energii,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka
    TANIEJ 7 %

    Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka

    Łukasz Zarzecki   Maciej Zarzecki  

    Książka „Alkohole w Polsce i na świecie – przewodnik barmana” autorstwa Macieja Zarzeckiego (założyciel Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów) i Łukasza Zarzeckiego (trener w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów) to ekskluzywnie wydana, bogato ilustrowana, 360-stronicowa publikacja. Zawiera 310 ilustracji obrazujących opisywane alkohole (zdjęcia butelek, destylarni, magazynów leżakowych, aparatury destylacyjnej,...

    Data dostępności:

    Cena: 54,87 zł 59,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA