Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

technologia żywności

Liczba pozycji: 4
  • Podstawy gastronomii – książka
    TANIEJ 7 %

    Podstawy gastronomii – książka

    Mariola Milewska   Anna Prączko   Andrzej Stasiak  

    Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona...

    Data dostępności:

    Cena: 60,36 zł 64,90 zł

    Więcej

  • Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka
    TANIEJ 7 %

    Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka

    Teresa Nowogródzka  

    Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji, Rolnictwo oraz konsumentów coraz bardziej świadomych znaczenia jakości spożywanej żywności. „Monografia...

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Wytwarzanie i zastosowanie rozpylonej cieczy – książka
    TANIEJ 7 %

    Wytwarzanie i zastosowanie rozpylonej cieczy – książka

    Zdzisław Orzechowski   Jerzy Prywer  

    Rozpylanie cieczy jest jednym z najczęściej realizowanych procesów w różnych dziedzinach życia i gospodarki, począwszy od domowego natrysku, a skończywszy na schładzaczu rdzeni w elektrowni atomowej. Z tym wiąże się wzrost zapotrzebowania na wiedzę dotyczącą sposobów wytwarzania rozpylonej cieczy, wykorzystywania jej w praktyce oraz zastosowania nowoczesnych rozpylaczy i urządzeń rozpylających. Książka...

    Data dostępności:

    Cena: 92,07 zł 99,00 zł

    Więcej

  • Opakowania a środowisko – książka
    TANIEJ 7 %

    Opakowania a środowisko – książka

    Hanna Żakowska  

    Autorka podjęła się kompleksowej analizy i opisania problemu wzajemnych związków opakowań i środowiska. Zaprezentowane podejście do powiązanych obszarów badań i doskonalenia opakowań wpisuje się w nowoczesny nurt badawczy zgodny z wytycznymi społecznej odpowiedzialności i zrównoważonego rozwoju. Z rec. prof. dr hab. Małgorzaty Lisińskiej-Kuśnierz Przekonanie, że opakowania wpływają na stan środowiska...

    Data dostępności:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA