Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

technologia żywności

Liczba pozycji: 2
  • Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka
    TANIEJ 7 %

    Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka

    Teresa Nowogródzka  

    Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji, Rolnictwo oraz konsumentów coraz bardziej świadomych znaczenia jakości spożywanej żywności. „Monografia...

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka
    TANIEJ 7 %

    Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka

    Łukasz Zarzecki   Maciej Zarzecki  

    Książka „Alkohole w Polsce i na świecie – przewodnik barmana” autorstwa Macieja Zarzeckiego (założyciel Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów) i Łukasza Zarzeckiego (trener w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów) to ekskluzywnie wydana, bogato ilustrowana, 360-stronicowa publikacja. Zawiera 310 ilustracji obrazujących opisywane alkohole (zdjęcia butelek, destylarni, magazynów leżakowych, aparatury destylacyjnej,...

    Data dostępności:

    Cena: 54,87 zł 59,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA