w kuchni polskiej
Liczba pozycji: 8
Sielska Kuchnia – e-wydanie – 1/2021
Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.Data dostępności:
Data publikacji:
Sielska Kuchnia – e-wydanie – 2/2018
Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.Data dostępności:
Data publikacji:
Moje Gotowanie – e-wydanie – 4/2021
Moje Gotowanie to tradycja w nowoczesnym wydaniu. Jest to miesięcznik, który od blisko 20 lat podbija serca czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Magazyn powstaje przy współpracy z zawodowymi kucharzami oraz blogerami kulinarnymi. Przy wszystkich zdjęciach dań przyrządzonych według naszych receptur pracują zawodowi fotografowie oraz styliści żywności, dzięki czemu czytelnicy...Data dostępności:
Data publikacji:
Moje Gotowanie – e-wydanie – 3/2021
Moje Gotowanie to tradycja w nowoczesnym wydaniu. Jest to miesięcznik, który od blisko 20 lat podbija serca czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Magazyn powstaje przy współpracy z zawodowymi kucharzami oraz blogerami kulinarnymi. Przy wszystkich zdjęciach dań przyrządzonych według naszych receptur pracują zawodowi fotografowie oraz styliści żywności, dzięki czemu czytelnicy...Data dostępności:
Data publikacji:
Moje Gotowanie – e-wydanie – 2/2021
Moje Gotowanie to tradycja w nowoczesnym wydaniu. Jest to miesięcznik, który od blisko 20 lat podbija serca czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Magazyn powstaje przy współpracy z zawodowymi kucharzami oraz blogerami kulinarnymi. Przy wszystkich zdjęciach dań przyrządzonych według naszych receptur pracują zawodowi fotografowie oraz styliści żywności, dzięki czemu czytelnicy...Data dostępności:
Data publikacji:
Moje Gotowanie – e-wydanie – 1/2021
Moje Gotowanie to tradycja w nowoczesnym wydaniu. Jest to miesięcznik, który od blisko 20 lat podbija serca czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Magazyn powstaje przy współpracy z zawodowymi kucharzami oraz blogerami kulinarnymi. Przy wszystkich zdjęciach dań przyrządzonych według naszych receptur pracują zawodowi fotografowie oraz styliści żywności, dzięki czemu czytelnicy...Data dostępności:
Data publikacji:
Zbrodnia na Cyrhli Toporowej – audiobook
Zygmunt Zeydler-Zborowski
Powieść kryminalna jednego z najpopularniejszych autorów PRL. Urlop w Zakopanem miał być zasłużonym wypoczynkiem dla Jacka Badeckiego. Młody pisarz nie spodziewał się, że już po drodze plany pokrzyżuje mu awaria samochodu i przymusowy postój w Krakowie. Po dotarciu do Zakopanego przypadkiem wpada na Roberta Helberga, który w Krakowie zaoferował mu pomoc w transporcie. Spotkanie kończy się wspólną...Data dostępności:
Data publikacji:
Córki Wawelu – audiobook
Anna Brzezińska
Polska Jagiellonów oczami kobiet Wielki powrót Anny Brzezińskiej Audiobook w wykonaniu Weroniki Nockowskiej – ponad 25 godzin słuchania przełomowej książki o historii kreowanej przez mężczyzn, w której jednak najważniejszą rolę odgrywały kobiety Regina jest prostą chłopką, dla której Kraków to obietnica lepszego bytu i zarobku. Dziewczyna zostaje przyjęta na służbę do mistrza Bartłomieja,...Data dostępności:
Data publikacji: