Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

w kuchni polskiej

Liczba pozycji: 22
  • TANIEJ 7 %

    Przetwory. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce poznacie Państwo przepisy na przetwory z owoców, warzyw i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • BestsellerTANIEJ 7 %

    Domowa kuchnia polska. 500 przepisów na każdą okazję – ebook

    Małgorzata Caprari  

    73 000 słów 490 000 znaków 35 ilustracji Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, chociaż niewątpliwie zasługuje na uwagę i uznanie jako kuchnia dostatnia, smaczna i czasami nawet wyrafinowana, harmonijnie łącząca w sobie różne wpływy. W tej książce kucharskiej zebrano 500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujące wszystko to, co jest nam...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 27,81 zł 29,90 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 5 %

    Sielska Kuchnia – e-wydanie – 2/2021

    Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,39 zł 11,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • TANIEJ 5 %

    Sielska Kuchnia – e-wydanie – 1/2021

    Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,39 zł 11,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • TANIEJ 5 %

    Sielska Kuchnia – e-wydanie – 2/2018

    Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,39 zł 11,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • TANIEJ 7 %

    Potrawy z grilla. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce znajdziecie Państwo przepisy na coraz bardziej modne w Polsce...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook

    Marcin Molik  

    Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 30,60 zł 32,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Grzybobranie – ebook

    Mirosław Souczek  

    Drogie Dzieci, Rodzice, Babcie i Dziadkowie. Las, to magiczne miejsce, w którym mieszka cisza i spokój. Miejsce pachnące żywicą drzew, wypełnione smakiem poziomek i jagód. Jednak przez kilka miesięcy w roku, las zmienia się nie do poznania. To okres grzybobrania. Tysiące ludzi wyrusza wtedy z koszami do lasu, bo w tradycji polskiej kuchni grzyby stanowią ważny dodatek. Ale las jest domem wielu roślin...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 2,78 zł 2,99 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej – ebook

    Jacek Czauderna  

    Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Kulinarne podróże po Chorwacji – ebook

    Kulinarne podróże po Chorwacji to bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Znajdziesz tu autorskie przepisy doświadczonych szefów kuchni Podravka, inspirowane tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji. Przepisom towarzyszą wyjątkowe fotografie potraw wykonane przez Kingę Paruzel – finalistkę pierwszej polskiej edycji programu Master Chef. Wyśmienite...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 22,32 zł 24,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 22

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA