Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

weterynarii

Liczba pozycji: 5
  • Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik – książka
    TANIEJ 7 %

    Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik – książka

    Eugeniusz Niedzielski   Anna Łapińska  

    Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności, żywienia i gospodarstwa domowego, weterynarii i hodowli koni; klas IV technikum na podbudowie szkoły podstawowej; klasy III technikum na podbudowie szkoły zasadniczej oraz dla słuchaczy III i IV semestru szkoły policealnej. Zawiera informacje dotyczące struktury przedsiębiorstwa i jego celów, kadry kierowniczej...

    Data dostępności:

    Cena: 15,62 zł 16,80 zł

    Więcej

  • Choroby drobiu – książka
    TANIEJ 7 %

    Choroby drobiu – książka

    Przemysł drobiarski to jedna z najważniejszych dziedzin w światowej produkcji żywności. W związku z rozwojem technologicznym zmieniają się standardy postępowania dotyczące hodowli, żywienia i leczenia drobiu. W tym najnowszym wydaniu podręcznika zawarto najistotniejsze wiadomości z zakresu diagnostyki, postępowania i leczenia chorób występujących współcześnie u drobiu. Książka została podzielona na...

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Wybrane elementy żywienia a problemy zdrowotne krów mlecznych Część II – książka
    TANIEJ 7 %

    Wybrane elementy żywienia a problemy zdrowotne krów mlecznych Część II – książka

    Marian Kuczaj   Jerzy Preś  

    Książka "Wybrane elementy żywienia a problemy zdrowotne krów mlecznych" spotkała się z dużym zainteresowaniem lekarzy weterynarii, hodowców krów, zootechników i studentów. Część pierwsza książki zniknęła z półek księgarskich, nakład został wyczerpany. W związku z tym Autorzy postanowili opublikować część drugą z nowymi treściami, ponadto wzbogaconą o opis metod chowu. Autorzy w sposób kompetentny...

    Data dostępności:

    Cena: 46,50 zł 50,00 zł

    Więcej

  • Mięso i przetwory drobiowe – książka
    TANIEJ 7 %

    Mięso i przetwory drobiowe – książka

    zbiorowa Praca  

    W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z...

    Data dostępności:

    Cena: 73,47 zł 79,00 zł

    Więcej

  • Zoologia Tom 3 Część 3 Ssaki – książka
    TANIEJ 7 %

    Zoologia Tom 3 Część 3 Ssaki – książka

    Czesław Błaszak  

    Trzecia część tomu trzeciego podręcznika zoologii systematycznej obejmuje ssaki. Jest to najnowsza polska teriologia. Zawiera szeroko omówioną morfologię, anatomię, rozmnażanie, a także przybliża dane z ekologii, etologii, biologii rozwoju i rozmieszczenia ssaków na kuli ziemskiej. Szeroki zakres opracowania, cała jego konstrukcja i uwzględnienie najnowszych wiadomości dają w efekcie naukowe kompendium...

    Data dostępności:

    Cena: 157,17 zł 169,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA