Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Bernhard Gahm

Liczba pozycji: 2
  • Kiełbasy własnego wyrobu – książka

    Kiełbasy własnego wyrobu – książka

    Bernhard Gahm  

    Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie...

    Cena: 27,90 zł

    Więcej

  • Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD – książka

    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD – książka

    Bernhard Gahm  

    Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć oraz: informacje...

    Cena: 22,90 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA