Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Bernhard Gahm

Liczba pozycji: 1
  • Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD – książka

    Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD – książka

    Bernhard Gahm  

    Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć oraz: informacje...

    Cena: 22,90 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA