Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

dania przewodnik

Liczba pozycji: 7
  • CENA NEXTO

    Zmęczenie nadnerczy – ebook

    Julia Tulipan   Nadja Polzin  

    Zaburzenia snu, przemęczenie, przyrost masy ciała, brak sił, depresja, niepokój, częste infekcje i choroby to skutki przewlekłego stresu. Ta praktyczna książka to twój przewodnik w powrocie do zdrowia! Znajdziesz w niej pomocne testy wraz z interpretacją, które pozwolą ci zdiagnozować zmęczenie nadnerczy. A także ćwiczenia i wskazówki dotyczące tego, jak zmniejszyć poziom stresu, zalecenia dotyczące...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,37 zł 39,30 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,30 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kuchnia Wegańska – ebook

    Magdalena Pieńkos  

    Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 15,35 zł 17,06 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,35 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Zdrowe jelita. Przeciwzapalna dieta dla biegaczy. – ebook

    Marcelina Paszkowska  

    Zdrowe Jelita, przeciwzapalna dieta dla biegaczy to kompleksowy przewodnik po diecie. Publikacja skierowana jest do biegaczy oraz zawodników innych dyscyplin wytrzymałościowych, którzy na co dzień i podczas wykonywania jednostek treningowych borykają się z problemami jelitowymi. Takimi jak: IBS, nadmierna ilość gazów. bóle brzucha, wzdęcia, przelewania, biegunki,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 53,10 zł 59,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Tradycje kulinarne Korei – ebook

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 34,57 zł 38,41 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,57 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Gozo. Radosna siostra Malty – ebook

    Piotr Ibrahim Kalwas  

    Piotr Ibrahim Kalwas mieszka na malej maltańskiej wyspie Gozo od ponad trzech lat. To obrzeża Unii Europejskiej, między Sycylią a Afryką, specyficzna mieszanka kulturowa łącząca w sobie wpływy włoskie, brytyjskie, arabskie, hiszpańskie i francuskie. Autor opisuje wyspę chodząc po niej wzdłuż i wszerz, docierając do najmniejszych wiosek, do nietypowych miejsc nieopisywanych w tradycyjnych przewodnikach...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 29,61 zł 32,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Warzywa w roli głównej. Przewodnik po kuchni nowoczesnej – ebook

    Alice Zaslavsky  

    W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 152,10 zł 169,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 169,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Najlepiej spożyć przed… Czyli o tym, co masz na talerzu – ebook

    Nicola Temple  

    Mięso zjedz, ziemniaki zostaw? Niekoniecznie! Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie nie posunęliśmy się za daleko. Współczesna nauka wypracowała wiele metod przetwórstwa żywności. Wbrew obiegowej opinii pokarmy przetworzone to nie zawsze uzależniające,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 40,50 zł 45,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,50 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA