kuchnia
Liczba pozycji: 4
Restauracja na końcu wszechświata. Edycja ilustrowana – ebook
Douglas Adams
Drugi tom kultowego cyklu, genialnie zilustrowany przez wielokrotnie nagradzanego rysownika i autora książek Chrisa Riddella Kilka sekund przed zniszczeniem Ziemi w celu przygotowania terenu pod budowę drogi szybkiego ruchu Arthur Dent zostaje zabrany z Ziemi przez swojego przyjaciela Forda Prefecta, specjalistę od badań terenowych nowego wydania encyklopedii Autostopem przez Galaktykę, który ostatnie...Data dostępności:
Data publikacji:
Nie ma tego Złego (Drużyna do zadań specjalnych 1) – ebook
Marcin Mortka
Najnowsza, pełna humoru powieść Marcina Mortki! Fantastyczni bohaterowie, niezwykłe miejsca i moc, która czai się tuż za rogiem. Jedni mówią, że Złe to kraina za Gwiżdżącymi Górami. Inni utrzymują, że Złe to wszyscy, których Dolina wygnała, w tym magowie. Mieszkają w górach i hodują w sobie nienawiść, aż nie mogą jej znieść - wtedy sięgają po oręż i ruszają do ataku. Są też tacy, co twierdzą, że...Data dostępności:
Data publikacji:
Opowieści ze Skraju – ebook
Lazarević Milos
Gdy do domu Druhufała po latach wraca córka Łaguna wraz z nowo narodzonym synem, niewielka, zaściankowa Radogoszcz zaczyna huczeć od plotek. Mieszkańcy zgodnie przewidują nadejście kłopotów, których inicjatorem ma być mały Popol. Chłopczyk dorastający w atmosferze niechęci i odrzucenia nie rozumie, co jest przyczyną jego wykluczenia ze społeczności. Zaczyna również wypytywać matkę o Aigonzara - swego...Data dostępności:
Data publikacji:
Restauracja na końcu wszechświata. Życie, wszechświat i cała reszta – ebook
Douglas Adams
KOLEJNE CZĘŚCI KULTOWEJ POWIEŚCI, KTÓRA ŁĄCZY WIZYJNĄ FANTASTYKĘ ZE ZWARIOWANYM BRYTYJSKIM HUMOREM Kilka sekund przed zniszczeniem Ziemi w celu przygotowania terenu pod budowę drogi szybkiego ruchu Arthur Dent zostaje zabrany z Ziemi przez swojego przyjaciela Forda Prefecta, specjalistę od badań terenowych nowego wydania encyklopedii Autostopem przez Galaktykę , który ostatnie piętnaście lat spędził...Data dostępności:
Data publikacji: