wypieki
Liczba pozycji: 5
Ciasta domowe – ebook
O-press
Oferujemy Państwu książkę z trzydziestoma doskonałymi przepisami na ciasta. Ciekawe, a jednocześnie proste, napisane zrozumiałym językiem receptury, pozwolą Państwu przygotować przepyszne domowe wypieki. Swoim smakiem, aromatem i wyglądem zachwycą wszystkie zmysły domowników, a popołudniowe kawki i herbatki długo będą pamiętane przez Państwa gości. Wszystkim przepisom towarzyszą przepiękne, sugestywne...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak wyjść z insulinooporności dzięki właściwej diecie i lekom – ebook
praca zbiorowa
Metformina - złoty środek na chudnięcie i walkę z cukrzycą Ozempic - jak stosować przy cukrzycy typu 2 Akarboza - czym się wspomagać przy leczeniu zespołu metabolicznego? Przyspieszanie metabolizmu - korzyści zdrowotne z suplementacji berberyny Redukcja stanów zapalnych - kurkuma w codziennym jadłospisie Praktyczne odchudzanie - jak łatwo zacząć i zobaczyć efekty po pierwszych 7 dniach Zamienniki...Data dostępności:
Data publikacji:
Cud oleju lnianego. – ebook
Hans-Ulrich Grimm
Lecznicze właściwości oleju lnianego znane są od wieków. Jednak dopiero ostatnio zapanowała prawdziwa moda na jego spożywanie. Aby ślepo nie podążać za trendami żywnościowymi, sprawdź, czy rzeczywiście Tobie też przysłuży się stosowanie tego oleju bogatego w kwasy omega-3. Dr Hans-Ulrich Grimm w swojej książce podaje długi wykaz dolegliwości i chorób, przy których pomaga olej z lnu. Lista ta powinna...Data dostępności:
Data publikacji:
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską – ebook
Beata Anna Dąbrowska
Zdrowie zakręcone w słoikach Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia domowa. Dieta bezglutenowa – ebook
Michelle Berriedale-Johnson
Alergia na gluten lub jego nietolerancja (choroba zwana celiakią) czy nietolerancja pszenicy oznacza ścisłe przestrzeganie diety wolnej od pszenicy i glutenu - to znaczy wyeliminowanie z niej chleba, herbatników, ciastek, pieczywa chrupkiego, ciast, makaronów, bułki tartej, semoliny, dań zapiekanych w cieście, jak również wielu potraw z puszek i gotowych przetwarzanych produktów stanowiących większą...Data dostępności:
Data publikacji: