Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom – ebook

ebooki: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom – ebook
CENA NEXTO
Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

CENA NEXTO

Veronika Szwejk   Mikołaj Bator  

17.09.2024

17.09.2024

polski

304

JednymSłowem

9788383671192

  • PDF
Opis

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…

Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.

A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)

WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!

Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.

Cena Klubowicza Nexto Premium?

71,99 zł 119,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,99 zł
i
Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - ebook
98,39 zł 119,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,99 zł
Ładowanie rekomendacji…
Opinie o produkcie
Ocena:

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!