Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii – ebook

ebooki: Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii – ebook
Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

28.08.2024

polski

436

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

978-83-67400-61-9

  • PDF
Opis

W prezentowanej monografii skupiono się na przedstawieniu możliwości doskonalenia jakości pracy przewodnickiej (pilockiej). Książka ma na celu przedstawienie wieloaspektowego podejścia do doskonalenia kompetencji przewodnickich (pilockich) i jego roli w promowaniu turystyki przyjazdowej i wyjazdowej. Ze względu na zmiany społeczno-ekonomiczne będące następstwem pandemii COVID-19 położono nacisk na wskazanie zmian w organizacji ruchu turystycznego i powstanie nowych trendów wynikających z ograniczeń dotyczących przemieszczania się. W publikacji omówiono m.in. takie zagadnienia, jak: wiedza żywieniowa dotycząca turystyki, zróżnicowanie możliwości wykorzystania herbaty w turystyce; grzybobranie jako forma sylwaturystyki; ocena jakości sensorycznej i stopnia akceptacji nowych produktów kuchni fusion z kiszonych warzyw i owoców; nanoturystyka – nanomateriały i nanotechnologie w turystyce; różnicowanie możliwości wykorzystania herbaty w turystyce; dostosowania społeczne do potrzeb turystyki dostępnej; witraże wrocławskich kościołów jako produkt turystyczny; barokowe kaplice grobowe i epitafia we wrocławskich kościołach; Wrocław miastem św. Edyty Stein – patronki Europy

Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii - ebook
Produkt bezpłatny
?
Ładowanie rekomendacji…