Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane – ebook

ebooki: Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane – ebook
CENA NEXTO
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

CENA NEXTO

28.08.2024

polski

169

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

978-83-8211-001-2

  • PDF
Opis

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu.

Cena Klubowicza Nexto Premium?

12,60 zł 21,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,70 zł
i
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane - ebook
19,90 zł 21,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,70 zł
Ładowanie rekomendacji…
Opinie o produkcie
Ocena:

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!