Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Mięso i przetwory drobiowe: Technologia, higiena, jakość – ebook

ebooki: Mięso i przetwory drobiowe: Technologia, higiena, jakość – ebook
CENA NEXTO
Mięso i przetwory drobiowe: Technologia, higiena, jakość – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

CENA NEXTO

Tadeusz Grabowski   Jacek Kijowski  

29.08.2024

polski

574

Wydawnictwo Naukowe PWN

978-83-01-20043-5

  • PDF
Opis

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWN
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu.
Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.

Cena Klubowicza Nexto Premium?

56,40 zł 94,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,80 zł
i
Mięso i przetwory drobiowe: Technologia, higiena, jakość - ebook
84,60 zł 94,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,80 zł
Ładowanie rekomendacji…
Opinie o produkcie
Ocena:

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!