Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Sektor spożywczy - od kompetencji pracowników do jakości żywności – ebook

ebooki: Sektor spożywczy - od kompetencji pracowników do jakości żywności – ebook
Sektor spożywczy - od kompetencji pracowników do jakości żywności – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

Pod Redakcją Krystyny Gutkowskiej  

28.08.2024

polski

120

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie

978-83-8237-125-3

  • PDF
Opis

Publikacja porusza zagadnienia związane z problematyką kompetencji pracowników w sektorze spożywczym w kontekście zmieniających się potrzeb i preferencji konsumentów, uwarunkowań społeczno-gospodarczych oraz jakości żywności. Stanowi cenne źródło informacji dla przedstawicieli przedsiębiorstw branży żywnościowej oraz badaczy rynku żywności. Uwzględniono w niej wpływ pandemii COVID-19 na branże przetwórstwa żywności. Autorki omówiły również kwestię transformacji sektora żywności w kontekście rewolucji przemysłowych 4.0 i 5.0, które wymuszają na przedsiębiorstwach zatrudnianie specjalistów m.in. z zakresu komunikacji cyfrowej z zastosowaniem najnowszych narzędzi i marketingu społecznościowego. Nie zabrakło również informacji o najnowszych trendach obejmujących cały sektor spożywczy oraz czynnikach wpływających na te zmiany, w tym trendach technologicznych i biznesowych. Dodatkowo omówiono zagadnienia dotyczące szans i zagrożeń dla sektora spożywczego oraz kierunki rozwoju sektora żywności wysokiej jakości i wynikające stąd zapotrzebowanie na zmieniające się kwalifikacje i kompetencje pracowników – poruszono kwestie niedopasowania kompetencyjnego. Bogata bibliografia umieszczona po każdym rozdziale ułatwia zapoznanie się z poruszanymi w publikacji zagadnieniami.

Sektor spożywczy - od kompetencji pracowników do jakości żywności - ebook
Produkt bezpłatny
?
Ładowanie rekomendacji…