Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Tajniki czekolady: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa – ebook

ebooki: Tajniki czekolady: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa – ebook
CENA NEXTO
Tajniki czekolady: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

CENA NEXTO

Mark Tilling  

29.08.2024

polski

192

Promise

978-83-7541-401-1

  • PDF
Opis

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady”
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

Cena Klubowicza Nexto Premium?

47,88 zł 79,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,86 zł
i
Tajniki czekolady: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa - ebook
65,44 zł 79,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,86 zł
Ładowanie rekomendacji…
Opinie o produkcie
Ocena:

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!