Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego – ebook

ebooki: Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego – ebook
Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

Inga Klimczak  

28.08.2024

polski

168

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

978-83-66199-67-5

  • PDF
Opis

Książka z zakresu współczesnej technologii przetwórstwa surowców na produkty akceptowalne przez konsumentów. Poświęcona zagadnieniu enzymatycznego brązowienia mętnego soku jabłkowego, prezentuje badania na temat możliwości wykorzystania na przykład ekstraktów z roślin czy innych soków do przedłużania trwałości mętnych soków jabłkowych w aspekcie ich barwy. Badania te wpisują się w nurt dotyczący roli naturalnych przeciwutleniaczy jako inhibitorów brązowienia enzymatycznego.

Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego - ebook
Produkt bezpłatny
?
Ładowanie rekomendacji…