świat wiedzy
Liczba pozycji: 4
Świat Wiedzy - Sekrety Medycyny – eprasa – 2/2024
„Świat Wiedzy” to niekwestionowany lider sprzedaży w segmencie prasy popularnonaukowej w Polsce. Jego nowoczesna i niepowtarzalna formuła zrywa z nudnymi standardami prezentowania wiedzy obowiązującymi w czasopismach o tym profilu. Nasza dewiza to dostarczanie radości z poznawania świata, dlatego staramy się uczyć i bawić wszystkie pokolenia czytelników. Kompleksowe zagadnienia wyjaśniamy...Data dostępności:
Data publikacji:
Plama Światła – audiobook
Paweł Mateja
Czy UFO istnieje i nas odwiedza? Jakie są Prawa Kosmosu i jaką rolę w kosmicznej grze mają do odegrania dwie z pozoru przypadkowe dziewczyny i bohaterowie tej opowieści, którzy będą razem jeść, medytować, tańczyć, nocami patrzeć w niebo i razem…. odkryją przerażającą prawdę! Historia godna Foxa Mouldera i agentki Scully w otoczeniu pięknych bieszczadzkich szczytów! Plama Światła to historia...Data dostępności:
Data publikacji:
Cuda z herbaty – ebook
Jerzy Czapla
Jerzy Czapla - od 35 lat realizuje się w zawodzie barmańskim, od 15 lat jest licencjonowanym kiperem herbat. Uczestnik ogólnoświatowych szkoleń z drinków, w tym na bazie herbat (między innymi w Kolombo na Sri Lance, w Ałma Acie w Kazachstanie i w Hanoi w Wietnamie). Uczestnik kongresów herbat w Kolombo w 2005 i 2007 roku. Wysokiej klasy praktyk z wieloma wyróżnieniami i nagrodami konkursowymi, mistrz...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook
Marcin Molik
Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...Data dostępności:
Data publikacji: