Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

elzbiety

Liczba pozycji: 4
  • CENA NEXTO

    POLITYKA wydanie specjalne – e-wydanie – Królowa Świata 1926-2022

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 13,30 zł 14,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,00 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • CENA NEXTO

    ZNAK 794-795 07-08/2021. Sztuka zachwytu – eprasa

    Opracowanie zbiorowe  

    Sztuka zachwytu Po ponad rocznym życiu z ograniczeniami spowodowanymi kolejnymi falami epidemii COVID-19 możemy w końcu śmielej powrócić do rzeczywistości i odświeżyć codzienne kontakty z bliskimi. Być może towarzyszą nam zmęczenie i niepokój, a może wręcz przeciwnie – ekscytacja i radość. Niezależnie od tego to dobry moment, byśmy spróbowali spojrzeć na otaczający nas świat i ludzi z większą niż...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 16,14 zł 16,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,14 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć – ebook

    Pani Elżbieta  

    Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety. „Zwierzyna - przeważnie przedmiot zbytku w mieście - w niektórych miejscowościach, oddalonych od kolei i większych osiedli, stanowi najczęściej jadany produkt mięsny. Latem - kaczki dzikie, zimą - zające stanowią podstawę jadłospisów na Kresach wschodnich i nieraz w kłopot wprawiają gospodynie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 3,59 zł 3,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe. Przepisy naszych babć – ebook

    Pani Elżbieta  

    " Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety . „ Najdawniej używane i znane przetwory owocowe, chluba naszych babek i prababek, - bo nawet w dawnych, bardzo dawnych czasach, kiedy znano tylko cukier trzcinowy, który nietylko był rzadkim przysmakiem, i który wtedy zwano „Kandyzbrot“, - już wyrabiano...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 3,59 zł 3,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,99 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • PDF
    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA