food
Liczba pozycji: 5
Dutch Courage and Other Stories – ebook
Jack London
The young man dreams of the sea, runs away from home, hides in the hold of the ship, with the help of a friend is supplied with food. Then the terrible happens – the robinsonade of a man locked in a hold! The food spoils, the young man cannot leave his shelter for many reasons, he suffocates, suffers from hunger... The agony of body and soul begins, only at the very end comes salvation.Data dostępności:
Data publikacji:
Tradycje kulinarne Korei – ebook
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...Data dostępności:
Data publikacji:
The Fighting Four – ebook
Max Brand
His name was Jim Silver, but they called him Silvertip. Jim Silver, the man with tufts of silver hair over each temple, the man who sometimes looked like a horned devil in the moonlight, hungered for action as most men hunger for food. And he found plenty when bank robber Jim Lovell sought his protection – because, unknown to Silvertip, Lovell was packing a half-million dollars in stolen cash along...Data dostępności:
Data publikacji:
The Thundering Herd – ebook
Zane Grey
In this breathless tale of bravery and battle, of white mans courage and red mans daring, Zane Grey has written one of his finest novels. The great western writer’s story of the buffalo hunters, and the passing of the great herds of buffalo. „The Thundering Herd” is the story of the buffalo and of their near extinction when hide hunters swarmed the plains killing them by the tens of thousands, and...Data dostępności:
Data publikacji:
Najlepiej spożyć przed… Czyli o tym, co masz na talerzu – ebook
Nicola Temple
Mięso zjedz, ziemniaki zostaw? Niekoniecznie! Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie nie posunęliśmy się za daleko. Współczesna nauka wypracowała wiele metod przetwórstwa żywności. Wbrew obiegowej opinii pokarmy przetworzone to nie zawsze uzależniające,...Data dostępności:
Data publikacji: