food
Liczba pozycji: 5
Tradycje kulinarne Korei – ebook
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...Data dostępności:
Data publikacji:
Discover the secret of my figure - 30 Original recipes – ebook
Ilona Ciciała
My diet contains 30 recipes with dietary recipes with a calculated calorie value. These are extremely delicious meals that are filling for a long time and make dieting easy and enjoyable. There are recipes for both savoury and sweet dishes. It is by eating these meals that I have been able to return to a slim figure with ease and pleasure. Eating these meals, I don't feel like I'm on a diet. They are...Data dostępności:
Data publikacji:
Rześko. Najbardziej zmysłowy poradnik osiędbania – ebook
Nina Czarnecka
Życie jest zbyt krótkie, by czekać na ulubioną porę roku! Lepiej w każdej znaleźć coś, co da ci radość i sprawi, że poczujesz się świetnie w swojej skórze. Wystarczy, że przyjrzysz się swoim potrzebom i dostroisz do rytmu natury. A ta książka ci w tym pomoże! Niektóre z nas z niecierpliwością czekają na słońce, coraz dłuższe dni, obfitość soczystych owoców i zwiewne kolorowe sukienki. Inne zaś...Data dostępności:
Data publikacji:
My diet – ebook
Ilona Ciciała
My diet contains 30 recipes with dietary recipes with a calculated calorie value. These are extremely delicious meals that are filling for a long time and make dieting easy and enjoyable. There are recipes for both savoury and sweet dishes. It is by eating these meals that I have been able to return to a slim figure with ease and pleasure. Eating these meals, I don't feel like I'm on a diet. They are...Data dostępności:
Najlepiej spożyć przed… Czyli o tym, co masz na talerzu – ebook
Nicola Temple
Mięso zjedz, ziemniaki zostaw? Niekoniecznie! Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie nie posunęliśmy się za daleko. Współczesna nauka wypracowała wiele metod przetwórstwa żywności. Wbrew obiegowej opinii pokarmy przetworzone to nie zawsze uzależniające,...Data dostępności:
Data publikacji: