kuchnie
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 2
- Po przeanalizowaniu wywiadu udzielonego przez gluten nasuwają się mi autorowi następujące wnioski. Współczesna powszechna żywność zaburza stan flory jelitowej, zmniejsza-jąc jej różnorodność i ułatwiając zasiedlanie się szkodliwych gatunków bakterii. Przykładowo, gluten znajdujący się w pieczywie, makaronach i pizzy za-zwyczaj jest słabo trawiony. Wywołuje wówczas przewlekły stan zapalny jelita. Taki...
Data dostępności:
- E-booka “Bali na Twoim talerzu” napisałam podczas mojego półrocznego pobytu na Bali, jest wynikiem mojej miłości do tego miejsca, jego kultury i kuchni. Mam nadzieję, że dzięki niemu otworzę Wasze zmysły na nowe, nieoczywiste połączenia i zaskoczę Was nowymi połączeniami dość oczywistych składników. 47 bezmięsnych przepisów dla całej rodziny, słodkich i słonych, na mały i duży głód. Oprócz części „kulinarnej”...
Data dostępności:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie


