kulinaria

Liczba pozycji: 3
  • CENA NEXTO
      „Wyspy Kanaryjskie. Przewodnik żeglarski” to kompendium wiedzy o panujących tam warunkach, obyczajach, języku, kuchni, który zawiera: - opisy 40 portów i 26 kotwicowisk - warunki meteorologiczne - mapy batymetryczne - plany portów - zdjęcia lotnicze - informacje o portowej infrastrukturze - charakterystyki latarni morskich - lokalne kulinaria i przepisy - ciekawostki...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 60,00 zł 80,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO
    Pokazy iluzjonistów, osiągnięcia XIX-wiecznej magii, seanse spirytystyczne, relacje damsko-męskie, rola kobiety, moda, bale i kulinaria –najwspanialsza podróż w czasie. Fascynująca Belle epoque! Niby tak dużo już wiemy o życiu towarzyskim w XIX wieku, ale Agnieszka Lisak znów udowadnia, że pozory mylą. Zdziera puder z pięknych twarzyczek i zagląda pod spódnicę. Dokładnie tak, ale przy okazji zabiera...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 22,88 zł 30,50 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,88 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO
    Przygotowując i spożywając jedzenie, opowiadamy o sobie. Niektórzy kreują te opowieści świadomie, inni nie. Lektura książki "W garnku kultury" może być krokiem w kierunku pogłębienia świadomości kulinarnych sygnałów, jakie wysyłamy każdego dnia (i jakie do nas docierają, wysyłane przez innych). Książka podzielona została na trzy zasadnicze części o zróżnicowanej tematyce. Pierwsza - "Jedzenie w (nie)świadomości"...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 18,75 zł 25,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI