Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

kulinarne

Liczba pozycji: 308
  • TANIEJ 7 %

    Bezglutenowe wariacje kulinarne – ebook

    Agnieszka Zając  

    Sami przekonajcie się, że dieta bezglutenowa naprawdę może być smaczna; chleb wcale nie musi smakować jak wata, a bułki nie muszą być twarde jak kamienie. To idealna publikacja dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową, oraz dla ich bliskich. Chorująca na celiakię Autorka prezentuje proste przepisy na pyszne posiłki bezglutenowe. „Bezglutenowe wariacje kulinarne”...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 23,25 zł 25,00 zł

    Więcej

    • PDF
  • TANIEJ 7 %

    PhotoHelp! jak telefonem zrobić zdjęcia kulinarne – ebook

    Łukasz Krzywda  

    Pierwszy w Polsce ebook z praktycznymi poradami, z którego dowiesz się, jak telefonem komórkowym zrobić dobrej jakości zdjęcia kulinarne. Profesjonalista radzi, jak w warunkach domowych zorganizować sesję fotograficzną i stworzyć apetyczne zdjęcia potraw.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 3,96 zł 4,26 zł

    Więcej

    • EPUB
  • TANIEJ 7 %

    Tradycje kulinarne Korei – ebook

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,72 zł 38,41 zł

    Więcej

    • PDF
  • Tradycje kulinarne Korei – książka
    TANIEJ 7 %

    Tradycje kulinarne Korei – książka

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol destylowany, chilli z Nowego Świata i japońskie sushi. Na przestrzeni wieków mieszały się w owym kotle smaki, zapachy i techniki kulinarne, tworząc niezwykłą kuchnię Kraju Porannej Ciszy. Sztukę kulinarną będącą ogniwem...

    Data dostępności:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

  • Niebezpieczne związki kulinarne – książka
    TANIEJ 7 %

    Niebezpieczne związki kulinarne – książka

    Andreas Staikos  

    Siedemnaście wykwintnych potraw, ich dwóch, ona jedna. Libertyński pojedynek o względy kapryśnej kokietki Nany, która doprowadza zalotników do szaleństwa. Kto dostąpi zaszczytu bycia jej jedynym kochankiem? Niebezpieczne związki kulinarne to połączenie rozkoszy uczto­wania i miłosnej intrygi rozgrywającej się na tle współczesnych Aten. Literacki pastisz Staikosa przywodzi na myśl postmodernistyczne...

    Data dostępności:

    Cena: 25,11 zł 27,00 zł

    Więcej

  • Tradycje kulinarne Finlandii – książka
    TANIEJ 7 %

    Tradycje kulinarne Finlandii – książka

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Finlandia ma dużo do zaoferowania poszukiwaczom niezwykłych smaków. Ze względu na burzliwą przeszłość historyczną we współczesnych potrawach odnajdziemy wpływy szwedzkie, rosyjskie czy saamskie. Tradycyjna kuchnia jest niezwykle ujmująca w swojej prostocie. Charakteryzuje ją ogromny szacunek do produktów, które przez wieki często były trudno dostępne. Umiejętność wykorzystania tego, co oferuje świat...

    Data dostępności:

    Cena: 59,52 zł 64,00 zł

    Więcej

  • Tradycje kulinarne Japonii – książka
    TANIEJ 7 %

    Tradycje kulinarne Japonii – książka

    Magdalena Tomaszewska-Bolałek  

    Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

    Data dostępności:

    Cena: 27,81 zł 29,90 zł

    Więcej

  • TANIEJ 7 %

    Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących – ebook

    Aleksandra Halarewicz  

    Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy...

    Data dostępności:

    Cena: 15,87 zł 17,06 zł

    Więcej

    • PDF
  • Pewny start Aktywni zawodowo Zajęcia kulinarne Karty pracy 2 – książka
    TANIEJ 7 %

    Pewny start Aktywni zawodowo Zajęcia kulinarne Karty pracy 2 – książka

    Joanna Hryń   Krystyna Rapiej  

    Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Tematyka: drobny sprzęt kuchenny, instrukcje parzenia herbaty i kawy, przyrządzanie kanapek, mąka - jej rodzaje i zastosowanie, techniki zarabiania ciasta, przepisy kulinarne

    Data dostępności:

    Cena: 36,62 zł 39,38 zł

    Więcej

  • Pewny Start Aktywni zawodowo Zajęcia Kulinarne Karty pracy 1 – książka
    TANIEJ 7 %

    Pewny Start Aktywni zawodowo Zajęcia Kulinarne Karty pracy 1 – książka

    Joanna Hryń   Krystyna Rapiej  

    Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Tematyka: środki spożywcze, surowce, produkty i półprodukty, potrawy i posiłki, metody konserwowania żywności, etapy obróbki wstępnej i cieplnej żywności.

    Data dostępności:

    Cena: 36,62 zł 39,38 zł

    Więcej

Liczba pozycji: 308

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA