metoda 100
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 4
- Celem pracy było stwierdzenie, czy na podstawie określenia charakterystyki strukturalnej wyrobów mięsnych można różnicować ich jakość. Założono, że otrzymane wyniki pozwolą wykazać wpływ procesu technologicznego na strukturę, a w konsekwencji na teksturę, jakość sensoryczną i parametry fizykochemiczne wyrobów mięsnych; ocenić, który z analizowanych dodatków będących zamiennikami tłuszczu zwierzęcego...
Data dostępności:
- Czy nauka matematyki może być świetną zabawą? Z książką "Wierszyki z Matematyki" autorstwa Pauliny Miś - zdecydowanie tak! Ponad 100 rymowanych wierszyków oraz przepiękne, kolorowe ilustracje sprawiają, że nawet najtrudniejsze pojęcia matematyczne stają się proste i przyjemne do zrozumienia. Ta wyjątkowa książka skierowana do dzieci w wieku 6-13 lat pomaga im opanować podstawowe zagadnienia matematyczne...
Data dostępności:
Data publikacji:
- SPIS TREŚCI WSTĘP 1. Uzasadnienie podjęcia tematu ............................................................. 13 2. Przedmiot badań ................................................................................... 21 3. Cel pracy i problemy badawcze .......................................................... 24 4. Konstrukcja pracy .....................................................................................
Data dostępności:
- Spis treści Percepcja marek wybranych klubów fitness wśród konsumentów o różnym poziomie aktywności fizycznej - J. Rumniak 11 Wpływ mleka czekoladowego na regenerację glikogenu mięśniowego w sportach wytrzymałościowych - N. Kałuża, J. Kozieł 12 Ukryte zagrożenia w diecie – wpływ składników żywności na zdrowie nerek - A. Oleszczuk, J. Kozieł .. 13 Kondycja psychiczna a szybkość reakcji zawodniczek i...
Data dostępności:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie




