metoda 100
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 2
- Celem pracy było stwierdzenie, czy na podstawie określenia charakterystyki strukturalnej wyrobów mięsnych można różnicować ich jakość. Założono, że otrzymane wyniki pozwolą wykazać wpływ procesu technologicznego na strukturę, a w konsekwencji na teksturę, jakość sensoryczną i parametry fizykochemiczne wyrobów mięsnych; ocenić, który z analizowanych dodatków będących zamiennikami tłuszczu zwierzęcego...
Data dostępności:
- VideoBook „Kinesiology taping estetyczny. Naklejaj na zdrowie!” nauczy Cię, jak w prawidłowy sposób KROK PO KROKU zaaplikować te kolorowe taśmy i uzyskać spektakularne efekty zarówno estetyczne jak i zdrowotne . Pozbędziesz się napięć mięśniowych, obrzęków oraz spłycisz zmarszczki. Otrzymasz instrukcję w wersji pisemnej jak i wideo. Naucz się kinesiology tapingu - krok po kroku i z widocznymi...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie


