mikrobiom
Liczba pozycji: 4
Mikrobiom skóry. Przewodnik po świecie naturalnej i zrównoważonej pielęgnacji skóry – ebook
Alain Géloën Alexandra Raillan
Twoja skóra jest domem dla milionów dobroczynnych mikroorganizmów, które pomagają zachować jej zdrowie, młodość i naturalną barierę ochronną. W codziennej pielęgnacji łatwo zapomnieć, jak dbać o swój unikalny mikrobiom. Im zdrowszy mikrobiom skóry, tym piękniejsza, zdrowsza i lepiej nawilżona cera. Kiedy pojawiają się przebarwienia, podrażnienia i inne problemy skórne, szukasz skutecznych,...Data dostępności:
Data publikacji:
Co jeść, żeby wzmocnić zdrowie psychiczne – ebook
Drew Ramsey
Stając w obliczu wyzwań na drodze życia, każdy jest narażony na choroby psychiczne. Do terapii proponowanej przez specjalistów możesz dołączyć świadome wybory, które podejmujesz na co dzień. Dowiedz się, jak wesprzeć wychodzenie z depresji i lęku dodatkowym narzędziem, jakim jest jedzenie. W tej książce znajdziesz: przedstawienie najbardziej przełomowych badań nad odżywianiem i mózgiem; ...Data dostępności:
Data publikacji:
Dobre bakterie dla zdrowej skóry – ebook
Paula Simpson
Skóra to największy narząd ludzkiego organizmu i należy ją odpowiednio pielęgnować. Jednym z kroków, jaki trzeba podjąć, aby była zdrowa, to zadbanie o żyjące na niej organizmy – bakterie składające się na twój mikrobiom. Stanowi to klucz do uzyskania zdrowej, świetlistej i zadbanej skóry. Odkryj niezwykły związek między twoim mikrobem a zdolnością skóry do obrony przed wypryskami, łuszczycą,...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia zdrowej skóry. Jedz i wyglądaj młodo – ebook
Fischer Karen
Marzysz o gładkiej i naturalnie młodej skórze? Wydajesz majątek na kremy, które nie działają, choć w reklamie obiecywano spektakularne efekty? Twoja cera jest dla ciebie powodem kompleksów? Ta książka pomoże ci zrozumieć, jak skóra reaguje na dietę i emocje. Dowiesz się także, co jeść , żeby twoja cera była zdrowa i wyglądała młodo. Zadbaj o nią od wewnątrz. Przekonaj się, że odpowiednio skomponowana...Data dostępności:
Data publikacji: