miodu
Liczba pozycji: 4
Ciasta domowe – ebook
O-press
Fascynacja ciastami trwa od niepamiętnych czasów. Początek ich powodzenia przypada na chwilę, w której człowiek skosztował miodu. Ciasta stanowią nieodłączny element tradycyjnych świąt, uroczystości rodzinnych i innych okazji. Wiele gospodyń nie wyobraża sobie życia bez własnych wypieków, takich jak biszkopt, ciasto drożdżowe, sernik czy szarlotka. Mniej doświadczonym gospodyniom postaramy się przybliżyć...Data dostępności:
Data publikacji:
Pszczelarstwo – ebook
Jacek Nowak Michał Piątek Martyna Walerowicz
Fenomen, jakim jest społeczność pszczół, od dawna fascynuje człowieka. Pracowitość tych owadów i ich zorganizowanie stawiane są za wzór, a tym, za co je kochamy, jest zdolność do wytwarzania odżywczego miodu, który jest lekarstwem na wiele różnych dolegliwości. Książka zawiera nie tylko informacje o zachowaniach pszczół, sposobach ich komunikacji czy rasach, ale przyda się również przy zakładaniu własnej...Data dostępności:
Data publikacji:
Ogień uczuć 2: Tęsknota Piekielnej Diablicy - seria erotyczna – ebook
Sandra Kulik
Pod wpływem jego dotyku drżysz jak ziemia podczas trzęsienia... Lgniesz do niego jak pszczoła do słodkiego miodu... Chcesz jego nieustannej uwagi jak małe dziecko... Podziwiasz go jak herosa... A co, jeśli miłość to tylko złudzenie? Życie na Ziemi okazuje się dużym wyzwaniem dla bohaterki wyrzuconej z piekła - czuje się spełniona tylko w czasie gorącego seksu z ukochanym. Wkrótce dowiaduje się,...Data dostępności:
Data publikacji:
Ogień uczuć 2: Tęsknota Piekielnej Diablicy - seria erotyczna – audiobook
Sandra Kulik
Pod wpływem jego dotyku drżysz jak ziemia podczas trzęsienia... Lgniesz do niego jak pszczoła do słodkiego miodu... Chcesz jego nieustannej uwagi jak małe dziecko... Podziwiasz go jak herosa... A co, jeśli miłość to tylko złudzenie? Życie na Ziemi okazuje się dużym wyzwaniem dla bohaterki wyrzuconej z piekła - czuje się spełniona tylko w czasie gorącego seksu z ukochanym. Wkrótce dowiaduje się,...Data dostępności:
Data publikacji: